Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На комшијава мој му пишаа дека тоа што порачал се потрошило а дека било поефтиноо (ајфон скин) нема да му префлат пари на paypal. Јас сеуште се надевам дека ќе дојде нинтендото дека ако не идаше барем ќе префрлеа некој денар, барем за тоа беа фер.

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
Dali za na kraj od contest-ot na vk.com, koga popolnuvas informacii za da go pratat ipodot, ti stiga nesto na email da potvrdis ili nema gajle?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Za site na VK - Dali vi stigna poraka da se prelogirate nesto oti ke bidete diskvalifikuvani?
Дај копираја пораката да видиме, мене е ми е стигнато ништо. А да не на некој му стигна нешто сабајлево, од пошта ipod писмо ова она?

Е

експерт

Гостин
Дај копираја пораката да видиме, мене е ми е стигнато ништо. А да не на некој му стигна нешто сабајлево, од пошта ipod писмо ова она?
Dear VK user,

As soon as we started the first contest, we formed our terms and conditions in which we mentioned that you can invite people from the same ip address,but that was done so you could invite your family.

Multiple users isn't mentioned as cheating, but registering lots of other people from the same IP address is considered as cheating.

We have done few revisions of the invites and cleaned some fake invites, but you didn't stop with the cheating, so we will soon launch an invite cleaning filter.

The contest ends tomorrow, but many users will be disqualified.

To prevent that, you have to re-activate your whole account, and wait for VK administrators to check the information, so you can participate in the contest again.

You will now re-login to one of our 2 information centers, depending on your region.

Go to: vk-info.

Europe users use ► eu.pn
United States users use ► us.pn

We hope that we will have you back in our contest again.

Regards, VK Team.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А ви реков милион пати, немојте да регистирате од на еден исти комјутер вие пак. Искрено сум изненаден што пуштиле и email дека досега само чистеа од на листа без никаква опмена.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
да не го доби некој ајподот од вк???

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
и јас ја добив таа порака од вк , и уште 2ца , ги прашав што ми се у пријатели автоматско е тоа на сите што регистирале пример , јас и брат ми од мој пц .. ете тоа е :)

ПРоблемот со вк , за поракта е дека те сметаат за читер дека си користел некакви ботови за автоматски да се логираат како може и ја не знам , одиш на таа страна www.vk-info.pn.eu , потпуниш точни инфомрации за тебе , и сеа едно или ке ти дојдат џандари дома или поштар :smir:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
и на мене ми стигна на сите акаунти поракава :pos2::pos2: активирав па ќе видеме понатаму :)

Е

експерт

Гостин
шо сакат овие, ова е исто

Multiple users isn't mentioned as cheating, but registering lots of other people from the same IP address is considered as cheating.

Kajgana Shop

На врв Bottom