Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

нано порачав, ама ми пишаа дека сум малел....

наното од вк треба да стигне деновивие (ако стигне :))

нано порачав, ама ми пишаа дека сум малел....

наното од вк треба да стигне деновивие (ако стигне :))

Ах бе не ме пукај, нз дали го пропуштив поштарот или ич не е стигнато, нз како може кај други во гв да стигне кај мене не -.- Ќе видам петок.. сигурно е продаено до сега хахах xD

Ах бе не ме пукај, нз дали го пропуштив поштарот или ич не е стигнато, нз како може кај други во гв да стигне кај мене не -.- Ќе видам петок.. сигурно е продаено до сега хахах xD
btw шо се деси со темата за вк? никаде не ја гледам, па отворив нова :)

200 страни а уште не гледам некој ајпод да му има стигнато, поправете ме ако грешам

Гледам на цел свет му стигнуваат маици пратки и 300 глупости, па си се тешам ќе дојде нинтендото наредниве дена. Ако не дојте се окажувам :smee:

јас пак го чекам следниот ресток да си порачам ајпод зошто овој не можев бев на прослава :D

Joey тебе требаше да ти го пуштат нинтендото или на NikolaSR?

Некој нешто зеде на овај рестокот што беше на 31?

Јас порачав пред 10 мин. топка, напрајв се како ши треба со смс таму 300 глупости...и сеа ај ке почекаме да видиме..а од кај ке дојди наградата . Кој ке ја дојси?? И ако е серверо америка дур дојди :nesvest:

Јас порачав пред 10 мин. топка, напрајв се како ши треба со смс таму 300 глупости...и сеа ај ке почекаме да видиме..а од кај ке дојди наградата . Кој ке ја дојси?? И ако е серверо америка дур дојди :nesvest:

Од Фрација доаѓа за 7-14 работни дена, а што проача?

Dear Lockerz Member:

We are writing to tell you that the PIZZA USB 2GB that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped within the last week (you may have already received this prize).

There is no tracking number associated with this order . You do not have to be home to receive your shipment.

This is your official shipping confirmation, and is the only email you will receive from Lockerz regarding the shipment of the prize or prizes listed above.

Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!

Sincerely,
The Lockerz Crew

Ахх, да ми напишаа вака за iPod-от =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom