Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
A шо е уствари лаб мембер?:duel:

0389 Дали овој број да му го напишам за телефон?? Пример:0389 047/458-455 вака??
Дека ко напишав пример 047/458-455не ми прифакаше????Одговор шо побрзо
00389 047/458-455
две нули напред или само + :)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
A шо е уствари лаб мембер?:duel:

0389 Дали овој број да му го напишам за телефон?? Пример:0389 047/458-455 вака??
Дека ко напишав пример 047/458-455не ми прифакаше????Одговор шо побрзо
Па демек ќе си тестирал нови работи кои мислат да ги стават на сајот, да му даваш репорти од багој, да бидиш поактивен на фејсбук и да ги браниш... а наградата ти е поени мислам.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
All Lockerz Member Many People Are Getting Their Prizes Without Any 2nd Confirmation (Big Prizes eg- Ipod touch 8gb,Wii).. So Don't Loose Faith :) Who Knows When Your Prize Comes.. Yeh I know they promised but they have a lot of work.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Па демек ќе си тестирал нови работи кои мислат да ги стават на сајот, да му даваш репорти од багој, да бидиш поактивен на фејсбук и да ги браниш... а наградата ти е поени мислам.
А каде да пуштам покана за лаб мембер???

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Еве и пишав на Кети, ми одговори врати ми повеке писмо со одговор зошто сакаш да си у лаб тимот.И еве што и пратив.!

Hello again Kathy Savitt.My name is Ristov Kiril, and im a loyal member of Lockerz.com.First some compliments on the site,its pretty good and it has awesome design/skin.I want to be in the Lab team , becose i feel in someway verry conected to Lockerz!I wanna help you get rid of all haters that say that isnt legit, becouse they open 1000+ emails from their own computers, and then complain about the email they receive for being a cheaters.The deny the fact that they are which in fact that is the truth.I wanna test some new things about Lockerz, report some bugs and know other things before you tell them in public.I dont want anything special in return, what you desire to make an award im okay with it.So main purpose is to Explain to members on facebook chat about their problems.I think from macedonia no one is Lab member so i want to be the first one to try the wonderfull expirience.:)I hope positive answer :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Добро а дали ти одговорија??а иначе добро ти е напишано писмово.

joey Ти рече дека ко порача скин зљ ајфон ти стигна 2-3 згради потаму така? а дали ти се јави поштарот ил ипак лугето кој го подигнаа скинот
??

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро а дали ти одговорија??а иначе добро ти е напишано писмово.

joey Ти рече дека ко порача скин зљ ајфон ти стигна 2-3 згради потаму така? а дали ти се јави поштарот ил ипак лугето кој го подигнаа скинот
??
Се погодија комшиите добри иначе ни скин ништо немаше да се видит. Се адевам дека овие наши ГЛУПИ поштари немат да зезнат со wii то АКО е пратено. СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ОВАЈ ПАТ ќе дојдат кај мене на врата.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Се погодија комшиите добри иначе ни скин ништо немаше да се видит. Се адевам дека овие наши ГЛУПИ поштари немат да зезнат со wii то АКО е пратено. СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ОВАЈ ПАТ ќе дојдат кај мене на врата.
Леле мене тоа ако ми се случи џабе моивењ комшии одма вџеп

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Абе дечки, лаб мембери не добиваат нови кул ствари од продавницата за да ги тестираат и да ги известат локерз за функционалноста. Они ќе ги тестираат новите ствари/функционалности на сајтот: форуми и оние другите линкови. И да бидете онлајн претставници на локерз. Она што може да испадне добро на крајот е тоа што може да ви платат со поени или на некој друг начин. Патем да не знае некој одприлика кога е следниот ристок ми треба iPhone dock :)

Бон.Џи

GSM Hacker
Член од
2 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
0
All Lockerz Member Many People Are Getting Their Prizes Without Any 2nd Confirmation (Big Prizes eg- Ipod touch 8gb,Wii).. So Don't Loose Faith :) Who Knows When Your Prize Comes.. Yeh I know they promised but they have a lot of work.
А на тие што ни стигна меил со картичка од амазон ќе не
?

Kajgana Shop

На врв Bottom