Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Абе само кај мене ли е бугот тој.Не ми ги пишува поените од инвајтите, и не ми ги пишува инвајтите запна на 17:@! А имам инвајтирано околу 25 луѓе!

Абе само кај мене ли е бугот тој.Не ми ги пишува поените од инвајтите, и не ми ги пишува инвајтите запна на 17:@! А имам инвајтирано околу 25 луѓе!

Ќе ти се среди, не се секирај знаат што како колку имаш, јас по нивна грешка еден месец имав 92 000 поени.

Па неможе да си порача.Гледат колку и кога ги земал поените!
@Joey:Ама ме иритира фактот, дека требаше да сум з-листед пред 2 дена.А сеа уште не ми пишува, ми се пратиле маичката?

Шо не си порача нешто??

Не бев Z член тогаш , па си порачав позадини. :smee::smee::smee:

Па неможе да си порача.Гледат колку и кога ги земал поените!
@Joey:Ама ме иритира фактот, дека требаше да сум з-листед пред 2 дена.А сеа уште не ми пишува, ми се пратиле маичката?

Пред да биде наредниот ресток ќе биде се како што треба!!!

Браќа уште колку време треба да чекам да ми ги одземат поените , од рестокот ? Почнав да се нервирам кога гледам дека неми се одземени поените :toe:

Мене не ми стигна таков мејл кај што ми вели дека подарокот ми е пратен во почетокот на наделава, а и поените не ми се одземени.

Да не е нешто како што не треба?

Мене не ми стигна таков мејл кај што ми вели дека подарокот ми е пратен во почетокот на наделава, а и поените не ми се одземени.

Да не е нешто како што не треба?

За што ти стигна? Што и кога порача?
Штом ти пратиле меил, ќе ти ги одземат поените наскоро.

Значи сега би требало да имам 2 дена по 8 поени = 16+ а не 8 плус.???
Кога ке ми ги пишува поените, следниот ресток?

Бо со јак баг имат кликав петпати наеднаш и ми дадоа 10 поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom