Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Ајде и ја се регистрира, па да видеме шо е работа...!

Иначе за вечер ги стави Рома, Фулам и Шахтјор кецови, па ке видеме шо ке биде.

Иначе некако многу лесно ми се овие наградите, кој знае дали е сето ова поштено?:toe:

>>>>>>>>>>>

А да прашам нешто?
Дали некој го пишува телфонскиот број за да ви пратат активациски код, зашо без него ја како шо разбра не може да порачуваш!
лесно?
сакаш да кажеш ако ти даде некој 10.000 денари и коцкарница ке направиш 3ипол милиони денари?

лесно?
сакаш да кажеш ако ти даде некој 10.000 денари и коцкарница ке направиш 3ипол милиони денари?

Да не сакаш да пробаш?:smir:

Заебанција настрана, работата е шо нонстоп ти обновуваат кредит, така да ако не 3 од 5 пати ка фанам и ке ги напраам за 2 мин. 3 мил.
Така да ДА мене ми изглеа премногу лесно, али ај ништо не зборам, ке видеме.

ПС. Ако има некој нешто порачано, не е лошо да опне две три сликички ко за потврда!:toe:

Зошто “магично“ имам сега 200 поени повеќе т.е. 450 место 250 (реалните?) ?
:pos:
Закон! :)

Зошто “магично“ имам сега 200 поени повеќе т.е. 450 место 250 (реалните?) ?
:pos:
Закон! :)

Види неколку страни наназад јас колку имав 91 000 појќе отколку што треба. Им пишав маил па ми ги намалија. :uvo:

Има ли некој проблем со страната на Локерз последните 2 дена споро ми отвара а не ми дава по 4 поени што се логирам секој ден??:tapp:

Избришиги сите cookies од пребаривачот и подобро ке е или скрос преинсталирајго :jaj:

дали маичката треба да ја прифатам преку мејлот или само колку да ме известат??

да не знае некој колку време се игра ова крикетоф, од сабајле уплатив на овие индија - шри ланка и уште играт :vozbud::uvo:

Нов маил за сите нарачки Читајте обавезно!

Код:
We'll let you know when we process your order.  If it is not legit, you will receive notification.
-- 
CEO, Lockerz.com

Без грижи,се додека не ве известат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom