Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ЛЕлеле ако изгубит Менфис сега ми ојдоја 80 000 :tapp:

Добро бе како можеа таков преврта да направат не ми е јасно стварно ме заебаа максимално види сега ќе останам на 0. А ќе треба да чекам до утре вечер 12.
:pusk:

Па значи можеш да го подигнеш од Скопје(кај што е царината) и нема да ти земат пари?

Барем така мислам.

Па значи можеш да го подигнеш од Скопје(кај што е царината) и нема да ти земат пари?

Барем така мислам.

Мислам не. Ако живееш во Скопје пример го подигаш од пошта и колку чини патот од граница до пошта толку плаќаш пример 200ден. Ајде да не носиме заклучоци нека стигнат прво наградите па ќе видиме. :smir:

NFS Nitro? Да не мислиш на NFS Shift? Nitro Колку што знам не е излезена. Океј згрешив за Wii-то не ме тепајте :) Него другар ми често пренесува преку царина ми кажа дека за гифт само си плаќаш ако треба да ти се донесе негде во Македонија патот само. Минимално значи некои 200-300 денари зависи каде.
pa vaka ako e mast e :D

Да NFS Nitro мислам. Nitro е наменето само за конзолите, не за PC, и не се надевај дека ќе ја видиш за PC. Односно има малце послаба графика.

Леле мене ке ми побарат 2000 ден од царина до мојот град е далеку и тоа мн.Ај ке си го пужтам лаптоп4ето на пријател од ск,ама ке можит така?,па тој на секој две недели идит во мојот град и ке ми го дајт.xD

нели рековте дека деновиве ќе има reedem, мислам дека немаше ништо, или јас сум испуштил?

кога беше, ако мислиш на тоа од пред 2 месеци, знам за тоа, туку викавте дека ќе имало и недела или понеделник...
Пред една недела имаше, ама само за з-листери.

Пак ми стигна мејл со потсеќање ако не си ја пратил нарачката на teri@lockerz.com да ја пратиш. Напнаа веќе. Ќе им испратам 4563453 мејлови.
Dear Z-Lister,

We're writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to teri@lockerz.com by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt.
Once we've authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account.
We look forward to getting your redemption prize to you very soon. Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption.
The Lockerz Crew

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom