Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Е ајде да ве прашам нешто. Ова
Wii Sports with Console - Games included 250 PTZ

зашто е толку ефтино, само 250 поени? Што е работата со него, даваат уред за играње или некој додаток за Wii само?

Е колку сакаш да е, ова не е конзола за гејминг со високи перформанси. Слични перформанси со Play Station 1, но иновативну му е далинското, што ти ја следи раката, односно движењето. Со конзолата иди едно далинко, Supermario Bros (во таа игра има 6 мини игри), кабли што треба и толку. Дополнително ќе си купам од овде.

Плус нема ни некои многу а и добри игри за Wii. Се некои детски. Океј освен тенис, бокс итн.

Плус нема ни некои многу а и добри игри за Wii. Се некои детски. Океј освен тенис, бокс итн.
Не е точно, имаш Wii Sports Resort кој содржи 11 игрици. Плус ти го даваат и Wii Motion Plus додатокот. За 100 ПТЗ се'.

od kaj ke znaat a pa sekoe paketce drugar se otvora i se gleda sto ima vnatre. a za vrednosta aj ke ve vidam kolku ke mozete da se raspravate so carinicite pa uste povekje da ve skinat. raduj te se ako ima nekoj na smena samo so skara da pominete

:kesa:
Ти добро твојот ајпод тач е поефтин од мојот ајпод тач 64гб јас што ке правам:nesum:

Aman be trebit da se platit za postarina,lele ako e mnogu drugarmi vo plan bese laptop da zemit,da mu kazam so vreme da ne go fatit pojke od laptopot na novo..

Jas kolku so znam dodeka e paketot obelezan kako GIFT ne treba da zemaat ni taksi,ni carina,ni % niti tamu drugi gluposti! BTW pred nekoj den mi stigna maicata!

Interesna strana ova! A dali sekoj moze nagrada da si zemi! Znaci sobervam tolku poeni za fudbalceto so e i si go zemam ili treba uste nesto drugo?:smir:

Toj sto saka da se registrira neka mi pisi PM i nego ke mu pomogni a i mene isto:smir:

интересна е странава, прееска фатив Челзи 2ка, сеа ги лупнав пола на Атлетико Мадрид.

Jas kolku so znam dodeka e paketot obelezan kako GIFT ne treba da zemaat ni taksi,ni carina,ni % niti tamu drugi gluposti! BTW pred nekoj den mi stigna maicata!

И јас мислам така. А ти земаа нешто за маицата? Мене на врата ми ја донесоа ништо не ми земаа, ама како што прочитав тука на некои требале од пошта да си ја зимаат и 200ден за тоа.

Е колку сакаш да е, ова не е конзола за гејминг со високи перформанси. Слични перформанси со Play Station 1, но иновативну му е далинското, што ти ја следи раката, односно движењето. Со конзолата иди едно далинко, Supermario Bros (во таа игра има 6 мини игри), кабли што треба и толку. Дополнително ќе си купам од овде.

A може ли барем DVD филмови да се гледаат на него? На Wii Sport мислам што е за 250ptz на lockerz..

Ne mi zedoja nisto za majcata! Kolku bev napalen za ovaa strana ama prviot redemption day se mi eba! Stranata nemozese da otvori pa kamoli da zemis nesto! 2 pat bese podbro ama pak niso ne zedov i sea na poslednoto ne ni probav

A znet nekoj od prilika za laptopt kolku ke ti barat postarina,ne razbiram sega dali od mojot grad od postata ke mi dojt plik demek mi stigna nes i trebit da si go zemam ili pak inaku,ako e od posta da si brkam vrski uste sega.xD

Ne mi zedoja nisto za majcata! Kolku bev napalen za ovaa strana ama prviot redemption day se mi eba! Stranata nemozese da otvori pa kamoli da zemis nesto! 2 pat bese podbro ama pak niso ne zedov i sea na poslednoto ne ni probav

Грешка голема, сите од форумов порачавне по нешто, кој ps3 Кој wii кој ипод .....

А да се јавиме на царина да прашаме што како не е најубаво?

Еве да ви одговорам за Wii што не е во согласност со темата. Не е точно дека има само детски игри, има NFS Nitro, COD MW (го нема вториот дел сеуште), има Resident Evil (од 3 дел па нагоре).... И да можиш да гледаш двд филмови, ама треба да имаш Homebrew Channel, односно треба да го хакуваш. Но не е наменето за гледање филмови бидејќи резолуцијата му е 480p (640x480). Иако резолуциајта му е толкава, гледав на youtube изгелда добро.

Јас и пишав на царината е-маил, па ќе видиме утре дали ќе вратат. И некој ако има нешто пријател, роднина... царинар да го праша од што да се пазиме, и како да се браниме да не ни побарат многу пари.

NFS Nitro? Да не мислиш на NFS Shift? Nitro Колку што знам не е излезена. Океј згрешив за Wii-то не ме тепајте :) Него другар ми често пренесува преку царина ми кажа дека за гифт само си плаќаш ако треба да ти се донесе негде во Македонија патот само. Минимално значи некои 200-300 денари зависи каде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom