Со друг акаунт може. Никој немал пристап до компјутеров иначе.пробај направи друг акаунт и логирај се
ако може, ондак најверојатно ти е хакнат
p.s. имаше ли некој пристап до компјутерот
Кој ерор ти го дава?Нешто ме заебава мсн-ов денеска, неќе да се логира, па сакам да прашам дали е добро да симнам некоја понова верзија. Овој ми е од пред година дена.
Ништо не пишува, неќе ни да се логира Одма после некоја секунда се појавува end now.Кој ерор ти го дава?
Тогаш симни нова верзија,а која ја користиш моментално?Ништо не пишува, неќе ни да се логира Одма после некоја секунда се појавува end now.
Осмица ќе да, не сум сигурен Ако моеш пушти некој линк за нов мсн за XPТогаш симни нова верзија,а која ја користиш моментално?
Провери си за секој случај која верзија ти е мснџерот,јас ја користев 2009 верзија ама таа ненормално заебаваше,се случуваше да не примам пораки,а и да ме покажува и мене а и другите како оф а сум на он.Осмица ќе да, не сум сигурен Ако моеш пушти некој линк за нов мсн за XP
Најновата (работи само на вин 7) не чини. Со претходната немав проблеми а оваа понекогаш не сака да се логира. Ми вели да проверам дали сум поврзан на интернет.Нешто ме заебава мсн-ов денеска, неќе да се логира, па сакам да прашам дали е добро да симнам некоја понова верзија. Овој ми е од пред година дена.