- Член од
- 30 мај 2010
- Мислења
- 213
- Поени од реакции
- 11
Ми се појавува Error 80048831.
Што треба да правам со овој проблем
Неточен пасворд или го имаш подесено да истекува по некое време ?Ми се појавува Error 80048831.
Стај ги онлајн и на фејсбук а и после некое време ќе ти се среди, ќе ги покажува.Мене не ми е јасно за новиот Windows Live и конекцијата со Фејсбук, според тоа што го прочитав можело да се чатува преку Месенџер со Фејсбук пријателите, но кога идам во делот за чатување во категорија Facebook не ми ја дава листата на онлине пријатели ,туку ми вика there are no contacts in this category..
Решение?
Бев онлине и ваму и таму,но изгледа му требало малце време за контактите.Сега се е Ок..Стај ги онлајн и на фејсбук а и после некое време ќе ти се среди, ќе ги покажува.
Друже па затоа се дадени како алтернативни опции За секој да може да си пушти и исклучи.ме нервираат овие фејсбук интеграции во месенџер и скајп, и на двете ги исклучив
Бриши го тој и симни си целосна верзија од www.filehippo.comВо Windows Update ми го даде како опција да го апдејтувам месенџерот и ми се инсталира Windows Live Messenger 9 Beta. И ко ќе го стартувам ми го дава следниов error:
The procedure entry point ?GetHeight@CRMImage@@QBEHXZ could not be located in the dynamic link library UXCore.dll.
После кликање OK се стартува и логира без проблем. Истото и на исклучување го прави.
Кој можи да е проблемот?
Не помогна, го преинсталирав и пак истиот проблем.Бриши го тој и симни си целосна верзија од www.filehippo.com
Кога ми пастират некој линк, или кога јас пастирам линк на меџинџерот, не ми го дава линкот право да кликнам и да ми се подигне јутјуб туку, обично како што пишуваме го дава, па треба да копирам па вамо тамо глупости? До мене е нешто или така е веќе ?
Најдов што еИ кај мене иста приказна. Од пред скоро чинам.
Чаре?