Live Messenger проблеми, прашања и совети

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Зашто некој би сакал да се врати на 8.5?

Како да користиш Windows 7 и да сакаш да се вратиш на ХР.
Ете пример јас би се вратил, и тоа не на 8.5, туку на 8.1 кој моментално го користам и не планирам некогаш да го сменам. Зошто? Затоа што мразам фенси и шминкан софтвер. Затоа и ги неќам виста и 7ката, пошто сум љубител на златната средина - WinXP.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ете пример јас би се вратил, и тоа не на 8.5, туку на 8.1 кој моментално го користам и не планирам некогаш да го сменам. Зошто? Затоа што мразам фенси и шминкан софтвер. Затоа и ги неќам виста и 7ката, пошто сум љубител на златната средина - WinXP.
Значи ти судиш само по изгледот?

Live Messenger 9.0 е многу подобар, постабилен и со помалку багови од неговите претходни изданија. А за Windows 7..... Сите претходни заедно не се толку добри колку 7, ама ете, има фенси изглед. Користи си софтвер од 2000 год.

S

StereoLove

Гостин
Jас незнам што му е на мснво.Кликам на Sign in а тоа не реагира...:tapp:не сака да ме конектира а ништо не ми се појавува како troubleshoot ili error.Симнувам нов мсн и пак истото:nesvest:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Jас незнам што му е на мснво.Кликам на Sign in а тоа не реагира...:tapp:не сака да ме конектира а ништо не ми се појавува како troubleshoot ili error.Симнувам нов мсн и пак истото:nesvest:
Слика е добредојдена, вака не можеме да се разбереме. Поточно грешка мора да дава.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
Jas ne mozam da se vklu4am na msn(09) pisuvam e-mail i password i po4nuva da se konektira i se pojave eden pravoagolnik pisuva tamu nesto i ima da kliknam Troubleshoot retry i cancel probav i so drugi verzii na msn ne biva sto e problemot znae li nekoj??:nesum:

S

StereoLove

Гостин
Слика е добредојдена, вака не можеме да се разбереме. Поточно грешка мора да дава.
Не дава ништо само кога го напишам пасвордот и јузерот и кликнам sign in и не ме вклучува:toe:ништо не ми се појавува.Копчето за сигн ин воопшто не реагира:jaj:Само тоа е целиот проблем,ни грешка не ми се појавува ништо:tapp:

Не можам ни слика да ставам воопшто не реагира.

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
како може кога некој контакт ќе го блокирам, да ги примам пораките што ми ги пишува тој (во офлајн) додека е блокиран

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не дава ништо само кога го напишам пасвордот и јузерот и кликнам sign in и не ме вклучува:toe:ништо не ми се појавува.Копчето за сигн ин воопшто не реагира:jaj:Само тоа е целиот проблем,ни грешка не ми се појавува ништо:tapp:

Не можам ни слика да ставам воопшто не реагира.
Дали можеш/знаеш да направиш реинстал на програмата?

како може кога некој контакт ќе го блокирам, да ги примам пораките што ми ги пишува тој (во офлајн) додека е блокиран
Како што знам не може.

Член од
22 јули 2009
Мислења
58
Поени од реакции
2
Како што знам не може.
можеше еднаш кај мене , само кога ќе ми пишеја се појавуваше опција дали да му дозволам на контакто да ми прајча така, и јас одбрав да неможе.сега таја опција незнам каде можи да ја најдам.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Абе имам еден проблем.Со новиот мсн 2009.Одам се ремембер ми и ремембер мај пассворд.И кога ке го пуштам компјутерот пак, нема ништо ни римембер пасворд ни јузер.Пробав формат 2-3, не помогна.Да ми кажете како може да го поправам?
Некој мсн фикс или нешто?Помагајте!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
MSN се распаѓа колку шо читам. Ја иам ваков проблем, ако на некој му е познат нека каже решение. Сам се гаси. Особено кога ќе го минимизирам само како иконче долу до саатот да стои (tray се викаше тоа?), обавезно се гаси, некогаш и кога е активен и пишувам, исто се гаси, сам од себе... why oh why?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
MSN се распаѓа колку шо читам. Ја иам ваков проблем, ако на некој му е познат нека каже решение. Сам се гаси. Особено кога ќе го минимизирам само како иконче долу до саатот да стои (tray се викаше тоа?), обавезно се гаси, некогаш и кога е активен и пишувам, исто се гаси, сам од себе... why oh why?
Мене така ми правеше на windows messenger кога ке го стаев доле кај саатот. Незнам од шо беше ама после форматирање забележав дека не е исто дека не се гаси.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Абе имам еден проблем.Со новиот мсн 2009.Одам се ремембер ми и ремембер мај пассворд.И кога ке го пуштам компјутерот пак, нема ништо ни римембер пасворд ни јузер.Пробав формат 2-3, не помогна.Да ми кажете како може да го поправам?
Некој мсн фикс или нешто?Помагајте!
Ке се самоцитирам.Но некој да ми помогни?

Kajgana Shop

На врв Bottom