Х
Ханзо
Гостин
Мислам дека и претходно кажаа, ама ај пак. Старите верзии (8.1 ли кои да ги користите таму) подесете ги во Compatibility mode со Windows 2000, така работат.
Не биваAј пробај вака, оди Старт -> Program acces control или нешто слично под Control Panel e. Провери таму дали ти е одберано Микрософт ако не одбери. Може е тоа![]()
истиот проблем, само што јас и да сакам не можам да ја користам новата верзија. Значи пробувам да влезам на мсн и ми се појавува дека мора да ја симнам најновата верзија, кликнувам ок и после тоа ми се појавува за некој софтвер. Пак кликам ок т.с. run и на крај ми се појавува дека не може да се инсталира таа програма... ми покажува некој ерор... дали некој знае да ми помогне?!Користев некоја постара верзија на месинџер и пред 1 месец вика дека мора да се апдејтира а некако новиот не ми се допаѓа.
A new version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?.
Има ли чаре да ја користам старата верзија или ќе мора најновата?
Види тука, јас така го избришавКако да го избришам најновиот МСН ? го нема ни во Add or Remove ниту преку програмите за анинстал?![]()
www.google.com > zap messenger :wink:Како да го избришам најновиот МСН ? го нема ни во Add or Remove ниту преку програмите за анинстал?![]()
проблем ми е што не можам никаков мсн да користам, ни стар ни новАко најновиот WLM не се инсталира над стариот, најдобро е стариот целосно да се избрише, па да се симни новиот.
Со оваа алатка треба целосно да се избрише стар MSN Mesenger, или нов WLM
Најновиот се симнува од овде
И незнам некои зошто се противат да го инсталираат најновиот. Во споредба со постарите најдобар е.
Тимчо, потпишан е под некое друго име. Тери го кај апликациите кои почнуваат на W, мислам дека под таа буква е запишан.Како да го избришам најновиот МСН ? го нема ни во Add or Remove ниту преку програмите за анинстал?![]()
anyone?! добро бе никој не знае што би можело да е, никој не може да ми помогне?проблем ми е што не можам никаков мсн да користам, ни стар ни нов
а инаку со тоа пробав да го избришам стариот и ми покажува дека не може, па така го избришав преку додавање/бришење програми. После тоа пробав да го симнав новиот и пак ми покажува дека таа програма не може да се симне и ми покажува ерор msi_check: 0x80280002... ???
There are 3 step to repair msn 0x80280002 erroranyone?! добро бе никој не знае што би можело да е, никој не може да ми помогне?![]()
Mожеш да симнеш CCleaner, како што кажа StatusQuo. Идеш во "Registry" табот, па доле близу левиот ќош стисни "Scan for issues". Коа ке заврши скенот, доле во десниот ќош стисни "Fix selected issues". Ќе те праша "Do you want to backup changes to registry?", ти ќе стиснеш не и толку. Еве ЛИНК за симињање на CCleaner.anyone?! добро бе никој не знае што би можело да е, никој не може да ми помогне?![]()