Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Епа мора нешто да селектирам горе од тие 4-5 што се ..
И едно штиклирав пример го штиклирав Photo Gallery и на крај тоа доле Messenger и отидов Next.И пак има проблем ...
Шо е работата?:@::@:@:@

Има ли начин да се тргне ова "WHATS NEW" што се наоѓа доле?

Епа мора нешто да селектирам горе од тие 4-5 што се ..
И едно штиклирав пример го штиклирав Photo Gallery и на крај тоа доле Messenger и отидов Next.И пак има проблем ...
Шо е работата?:@::@:@:@

Симни го ова http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

Има ли начин да се тргне ова "WHATS NEW" што се наоѓа доле?

Tools-Options-Layout-Show whats New отштиклирај

Junkie, пак не бива.:(:nerv:

Сега бива, ама оти кога го оклучувам од Start, All Programs, Windows Live, Windows Live Messenger не се оклучува ништо ?:(

Ресетирај, почекај да се стартува... или па инсталирај одново и од кога ќе стартуваш дај скрин од таск менаџер да ги ѕирнеме процесите.

уф... ве читам и се смеам... една година има од кога мене ми се симна овој месенџер :)... посакувам тогаш да го осетевте во фул елемент, сосе комплет багови :D

Не ми е јасно како да го направам тоа, како мислиш за Task Manager да ми се појави ?
Пример оклучувам Месенџерот, и после да рестартирам компјутерот и како да видам тоа Task Manager ??:Несигурен:

Па... од кога пушташ мсн притисни цтрл алт и дилит од тастатура и дај скрин од тоа што се појавува :)

Eпа кога го стискам тоа Цтрл Алт Делите не бива скриншот да се даде па ке ти кажам што има.
Има :
Lock Computer
Log Off
Shut Down
Change Password
Task Manager
Cancel
:Несигурен:

Eпа кога го стискам тоа Цтрл Алт Делите не бива скриншот да се даде па ке ти кажам што има.
Има :
Lock Computer
Log Off
Shut Down
Change Password
Task Manager
Cancel
:Несигурен:

Oдбери го Таск Менаџер и принтскрин од тоа што ќе ти го прикаже.

Еве сега ке дадам, ама зошто не пишува тоа горе тие 3тите што се :nerv:
Ја видејте:
3305x8h.jpg

Eпа ајде, помагај!:)
Нели знаеш во што е проблемот? Тоа што го прати, пак не бива:(
Ама сега не бива да се оклуче месенџерот, З О Ш Т О ?!:њаа:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom