Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Дај да видиме која е најновата и мене ме зеза нешто мсн-то :(

Еве :)
psrkl.jpg

А да прашам видел некој некогаш вакво да е најновото ?
overview.jpg

Ни кога имав Windows 7 не ми беше така, а секаде тие така го прикажуват :toe:

Како можам да го решам овој проблем?
78373907.jpg

Ми ја појавува грешкава и потоа откако ќе притиснам на Send Error Report или Dont Send ми го исклучува месинџерот.

100% не добро XP-то со sp3 користиш и новото MSN. ? И јас го имав овој проблем.
- Ако е вака, како што мислам јас. Поарно нов Windows да си стаиш.

А при прв пат уклучување на MSN-то ?

Виндолсот нема врска, исто така нема врска дали ќе е Сп3 или Сп2, него целата збрка ја прави cvasds0.dll... и тој можи да го избришите со Malwarebytes' Anti-Malware...

Е ок,сеа на едниов јузер шо е администратор мојш да се логираш на мсн-во,а на мојов јузер уште неможам. Чекам едно 10тина минути и на крај ми се појавува oва
33nc16p.jpg
шо сигурно имам интернет,а плус од другиот јузер можи,а од мојов не (шит)

Е ок,сеа на едниов јузер шо е администратор мојш да се логираш на мсн-во,а на мојов јузер уште неможам. Чекам едно 10тина минути и на крај ми се појавува oва
33nc16p.jpg
шо сигурно имам интернет,а плус од другиот јузер можи,а од мојов не (шит)
ако сакаш некој да ти помогне..кликни на show details и пак испрати слика

Нишо посебно само eror code 81000306:toe:
па тоа кодот кажува се :ha::ha:
Пробај со ова

ако пак не чини...кажиму на брат ти да инсталура
cCleaner ...и кога инсталира да направи for all users...па да можеш и ти да поправиш грешките у твој усер

Официјални новости во текот на наредните неколку недели секој корисник ќе мора да ја користи најновата верзија.

Сите ќе мора да ја користат најновата верзија, 8.5 и 8.1 ќе бидат недостапни. Ќе не можете да се уклучите. ( Кај повеќето веќе е дојдено до ова)

Веќе од октомври и тие кој имаат постара верзија на Мсн 9 т.е 2009 ќе морат да ја инсталират најновата.

Конечно :helou:

ИЗвор: http://messengersays.spaces.live.com/blog/cns!5B410F7FD930829E!82557.entry

Официјални новости во текот на наредните неколку недели секој корисник ќе мора да ја користи најновата верзија.

Сите ќе мора да ја користат најновата верзија, 8.5 и 8.1 ќе бидат недостапни. Ќе не можете да се уклучите. ( Кај повеќето веќе е дојдено до ова)

Веќе од октомври и тие кој имаат постара верзија на Мсн 9 т.е 2009 ќе морат да ја инсталират најновата.

Конечно :helou:

ИЗвор: http://messengersays.spaces.live.com/blog/cns!5B410F7FD930829E!82557.entry
Од кај ова?

ке излезат пачеви кој ке овозможи да се користи пак 8.1 и 8.5

Може некој да ми објасни зошто неможам да направам пасте на статусот или да оставам линк???

А да прашам видел некој некогаш вакво да е најновото ?
overview.jpg

Ни кога имав Windows 7 не ми беше така, а секаде тие така го прикажуват :toe:

да баш вакво ми е исто идентично.. глупо е малку што неможеш и на групите скин да гледаш:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom