Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Дај да видиме која е најновата и мене ме зеза нешто мсн-то :(
Еве :)

А да прашам видел некој некогаш вакво да е најновото ?

Ни кога имав Windows 7 не ми беше така, а секаде тие така го прикажуват :toe:

М

Младен

Гостин
Како можам да го решам овој проблем?

Ми ја појавува грешкава и потоа откако ќе притиснам на Send Error Report или Dont Send ми го исклучува месинџерот.
100% не добро XP-то со sp3 користиш и новото MSN. ? И јас го имав овој проблем.
- Ако е вака, како што мислам јас. Поарно нов Windows да си стаиш.

А при прв пат уклучување на MSN-то ?
Виндолсот нема врска, исто така нема врска дали ќе е Сп3 или Сп2, него целата збрка ја прави cvasds0.dll... и тој можи да го избришите со Malwarebytes' Anti-Malware...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Е ок,сеа на едниов јузер шо е администратор мојш да се логираш на мсн-во,а на мојов јузер уште неможам. Чекам едно 10тина минути и на крај ми се појавува oва
шо сигурно имам интернет,а плус од другиот јузер можи,а од мојов не (шит)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Е ок,сеа на едниов јузер шо е администратор мојш да се логираш на мсн-во,а на мојов јузер уште неможам. Чекам едно 10тина минути и на крај ми се појавува oва
шо сигурно имам интернет,а плус од другиот јузер можи,а од мојов не (шит)
ако сакаш некој да ти помогне..кликни на show details и пак испрати слика

M

Mr.InF3ction

Гостин
Нишо посебно само eror code 81000306:toe:
па тоа кодот кажува се :ha::ha:
Пробај со ова

ако пак не чини...кажиму на брат ти да инсталура
cCleaner ...и кога инсталира да направи for all users...па да можеш и ти да поправиш грешките у твој усер

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Официјални новости во текот на наредните неколку недели секој корисник ќе мора да ја користи најновата верзија.

Сите ќе мора да ја користат најновата верзија, 8.5 и 8.1 ќе бидат недостапни. Ќе не можете да се уклучите. ( Кај повеќето веќе е дојдено до ова)

Веќе од октомври и тие кој имаат постара верзија на Мсн 9 т.е 2009 ќе морат да ја инсталират најновата.

Конечно :helou:

ИЗвор: http://messengersays.spaces.live.com/blog/cns!5B410F7FD930829E!82557.entry

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Официјални новости во текот на наредните неколку недели секој корисник ќе мора да ја користи најновата верзија.

Сите ќе мора да ја користат најновата верзија, 8.5 и 8.1 ќе бидат недостапни. Ќе не можете да се уклучите. ( Кај повеќето веќе е дојдено до ова)

Веќе од октомври и тие кој имаат постара верзија на Мсн 9 т.е 2009 ќе морат да ја инсталират најновата.

Конечно :helou:

ИЗвор: http://messengersays.spaces.live.com/blog/cns!5B410F7FD930829E!82557.entry
Од кај ова?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ке излезат пачеви кој ке овозможи да се користи пак 8.1 и 8.5

А

Аернло

Гостин
Може некој да ми објасни зошто неможам да направам пасте на статусот или да оставам линк???

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
А да прашам видел некој некогаш вакво да е најновото ?

Ни кога имав Windows 7 не ми беше така, а секаде тие така го прикажуват :toe:
да баш вакво ми е исто идентично.. глупо е малку што неможеш и на групите скин да гледаш:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom