Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
NAJNOVA VEST! Vladata naredi da se blokiraat mrezite na facebook i messsenger posle 22 h poradi pochetokot na uchebnata godina i kako proekt na vladata uchenicite poveke da obratat vnimanie na novite uchebnici.....!!! :kesa:

:pos: :pos:

Линк? Извор за ова?

/сарказам

Абе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?

Абе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?

избриши го старото MSNplus и ке си го инсталираш MSNplus 482

симни нова верзија.. 4,70 верзиите мислам дека не работат...симни си 4,8,x верзија ќе работи:)

2rzvtpf.jpg

Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре? :tapp:

2rzvtpf.jpg

Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре? :tapp:

Користи ја MSN 8.5 ти ја користиш 8.1,а што и фали на новата верзија ја користам од кога излезе и ни еден Error не ми покажа до сега , а на 8.* е полна е со Error

Абе зошто сега на најновиот месинџер, горе не ми излегуваат како да ги наречам, фалјовите каде што пишува File,Edit, горе кога се наредени, за да излезам од мсн, морам да престиснам Алт+Ф за да ми излезат горе фајловите кога ке тргнам стреката од таму пак ги снемува? Ова се прави или така е од таму? Инаку јас сакам да ми ги има таму.
:)

Абе зошто сега на најновиот месинџер, горе не ми излегуваат како да ги наречам, фалјовите каде што пишува File,Edit, горе кога се наредени, за да излезам од мсн, морам да престиснам Алт+Ф за да ми излезат горе фајловите кога ке тргнам стреката од таму пак ги снемува? Ова се прави или така е од таму? Инаку јас сакам да ми ги има таму.
:)

23602115.png

Користи ја MSN 8.5 ти ја користиш 8.1,а што и фали на новата верзија ја користам од кога излезе и ни еден Error не ми покажа до сега , а на 8.* е полна е со Error
И 8.5 велат дека ќе ја скинат кај да е.... :)
Али има решение !
Земете го resource hacker програмчето и во ресурсите кај верзијата на фајлот сменете ја верзијата во најновата и ќе немате гајле :)

2rzvtpf.jpg

има решение.
т.е десен клик у иконата од мсн...иди у Compatibility и направи таму да е Windows 2000 :XD: и кликни ок и ќе ти работи супер:)

Вака сега,имам инсталирано 8.1 верзија од WLM,ми бара да го апдејтирам,одам Yes,ме носи на официјалната страна за download,кога ќе отидам кај download секцијата,ми пишува дека датотеката не е најдена.Пробав го симнав update-ot преку друг web-site ама кога го стартувам да се инсталира ми пишува Couldn't set up the installer - Check to be sure you are connected to the internet..а јас сум нон стоп конектиран..проверив и сервер статус се е ок..незнам шо може да биде работава..еве неможам уште да го средам,пуштен сум моментално од ebuddy и барам решенија на некои форуми ама слабо..ако има некој идеја како да се реши ова... :nerv:

EDIT:Најдов преку softpedia го инсталирав WLM 2009,ама сега кога пробувам sign in ми дава We can't sign you in to WLM - Signing into WLM failed because the service is temporarily unavalible,please try again later.Кога одам во Options>Connection,ми пишува You are currently not connected to .NET Messenger Service,прашањето сега е како да се конектирам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom