- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Теее штета, проработе 

цццц msn hater :tepam::ha:Теее штета, проработе![]()
Линк? Извор за ова?NAJNOVA VEST! Vladata naredi da se blokiraat mrezite na facebook i messsenger posle 22 h poradi pochetokot na uchebnata godina i kako proekt na vladata uchenicite poveke da obratat vnimanie na novite uchebnici.....!!! :kesa:
![]()
![]()
Глупости кои кружеа по фејсбукЛинк? Извор за ова?
/сарказам
избриши го старото MSNplus и ке си го инсталираш MSNplus 482Абе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?
симни нова верзија.. 4,70 верзиите мислам дека не работат...симни си 4,8,x верзија ќе работиАбе, го инсталирав ова најновото мсн, сликите што се од другата страна, и сега мсн+ посебен има за тај мсн или мсн+ како обичниот што ми беше на стариов мсн. Јас си имав мсн+ ама сега инсталирав најновиот и не ми го прикажува ?? Нов треба или ?
![]()
Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре?![]()
Абе зошто сега на најновиот месинџер, горе не ми излегуваат како да ги наречам, фалјовите каде што пишува File,Edit, горе кога се наредени, за да излезам од мсн, морам да престиснам Алт+Ф за да ми излезат горе фајловите кога ке тргнам стреката од таму пак ги снемува? Ова се прави или така е од таму? Инаку јас сакам да ми ги има таму.
![]()
И 8.5 велат дека ќе ја скинат кај да е....Користи ја MSN 8.5 ти ја користиш 8.1,а што и фали на новата верзија ја користам од кога излезе и ни еден Error не ми покажа до сега , а на 8.* е полна е со Error
има решение.![]()
Кој му е филмот?Нејќам да ја имам најновата верзија, со старата сакам да си продолжам, а не ме пушта, чаре?![]()