ЗелеМко!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај сега, јас не разбирам, плукате по креативноста на некои малолетни форумџии? А што последно вие направивте а да не е пост од два реда во кој пишува “леле колку сте гwупави“, и неизбежниот демотиватор кој... рака на срце не бара креативност. Готова фотографија и збор. Бар некој добар збор и коментар да одберевте. Сите на часови кај Трн!!!

Плус, не ми оди wot i Мики во истиов концепт. Некој е вишок. Ако е Wot вмешан, тогаш целата слика е иронична и всушност вие не сте ја сфатиле шегата. Но, не се секирајте, сеуште можете да напишете колку се тие глупави а вие паметни, и онака циганките веќе не се занимаваат со фалење, отидоа во Европа.

И ако не е целата ствар иронична, барем момците искочиле со замисла и се далеку по оригинални од секое барање “дај ми зеленко ќе ти вратам“. Зеленко сите ние даваме кога нешто ќе не одушеви, ќе се сложиме, или... ако цениме нечиј труд. Колку пати сте рекле не се сложувам, ама зелено за напишаното.

Ништо ново, четири страни срање у црно-портокалово. Као Влада на РМ сте, остварувате. :helou:

p.s. Кој е точно на сликата, ја ќе ви даам зелеМко. :) Озбилно.

Кујзнае да беа модератори или постари членови ке кажуваа Ѕверови еј ме изнасмевме или пак :pos2::pos2:. Но важно поинаку ке реагираа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Чекај сега, јас не разбирам, плукате по креативноста на некои малолетни форумџии? А што последно вие направивте а да не е пост од два реда во кој пишува “леле колку сте гwупави“, и неизбежниот демотиватор кој... рака на срце не бара креативност. Готова фотографија и збор. Бар некој добар збор и коментар да одберевте. Сите на часови кај Трн!!!

Плус, не ми оди wot i Мики во истиов концепт. Некој е вишок. Ако е Wot вмешан, тогаш целата слика е иронична и всушност вие не сте ја сфатиле шегата. Но, не се секирајте, сеуште можете да напишете колку се тие глупави а вие паметни, и онака циганките веќе не се занимаваат со фалење, отидоа во Европа.

И ако не е целата ствар иронична, барем момците искочиле со замисла и се далеку по оригинални од секое барање “дај ми зеленко ќе ти вратам“. Зеленко сите ние даваме кога нешто ќе не одушеви, ќе се сложиме, или... ако цениме нечиј труд. Колку пати сте рекле не се сложувам, ама зелено за напишаното.

Ништо ново, четири страни срање у црно-портокалово. Као Влада на РМ сте, остварувате. :helou:

p.s. Кој е точно на сликата, ја ќе ви даам зелеМко. :) Озбилно.
Mawjan-Miki :smir:

за какво зелено мислат? :)

weed_0061.jpg

!

и кој се сега овие?:toe: ами фино лепо напиши на некоја тема САКАМ ЗЕЛЕмКО отколку вака да се глупираш :smir:

Доста бе досадно беше преку к*р од маало нема кај да се излага,и ај на заебанција.Трчавме и почесен круг затоа сум се запотил:drk:

Нејќеше никој жмурка немаме фудбал ни ги дупнаа сите што пари остаивме на фудбали,по кошарка не сум тоа е тоа мора да се победи досадата!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Боље жмурка да сте играле. :toe:

Види ги миланезиве полни со смисла за хумор еи.

И јас истото би им го рекол на играчите од твојот тим за оваа сезона, кога веќе се прајме паметни на форум. :kesa:

Ова најсериозно, чива беше идејата за ова? Кој кажа ај праиме хамер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom