Логоа од Македонски фудбалски клубови

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5

Ајде ме интересира колку брзо некој (пак) ќе не продаде и ќе го прати овој амблем на фудбал11 :uvo:

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
токму така. незнам кој им го т.н. „дизајнирал“, ама тоа им е, кога несакаа за малку пари јас да им направам уникатен...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23

Ајде ме интересира колку брзо некој (пак) ќе не продаде и ќе го прати овој амблем на фудбал11 :uvo:
Амблемов на Бабуна чиста копија на ОФК Београд.
токму така. незнам кој им го т.н. „дизајнирал“, ама тоа им е, кога несакаа за малку пари јас да им направам уникатен...
samo da pojasnim, ovoj amblem go imaat na dresovite. mene mi pratija slika, pa aleksgiz go crtase.

инаку од овој регион многу ме интересира амблемот на превалец, бидејќи последниве неколку сезони се покажаја како добар клуб, а и играја против тетекс.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
ФК Македонија Врбјани

лош клавалитет, кој може нека го среди :smir:

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
Интересно :)

Прв пат слушам за клубов, а по амблемот ми изгледа на Вардар Гетеборг... кај играат?

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
Во спортскиот живот во Врбјани доминира фудбалот кој се игра од далечната 1950 година. фудбалскиот клуб Македонија Врбјани успешно се натпреварува во Општинската лига на Градот Прилеп. По заначајни успеси на фудбалскиот клуб Македонија Врбјани се Девет први места и како настап во регионалната лига.

извор MK Wikipedia

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Интересно :)

Прв пат слушам за клубов, а по амблемот ми изгледа на Вардар Гетеборг... кај играат?
и ја прв пат слушам за клубов, ама ова врбјани ми е познато од негде.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Шо подсреден ми личи како специјална единица тигри
Е незнам сега јас, тоа им е од официјалната на ФБ

и ја прв пат слушам за клубов, ама ова врбјани ми е познато од негде.
Врбјани е меѓу Големо Коњари и Кривогаштани, кога одиш од Прилеп, од лево иди...

Kajgana Shop

На врв Bottom