СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Баталете бе професори...ајде спремајте се иде матура ....
не, не сеа во ек се проeктните :pos:

Сум растурил со проектната. 5ка со 12 бода xD
Нит ме слушаа коа зборев, а зборев се едно исто, и се кладам дека ми ја немаат отворено проектната.
Као и да е лесното пројде, незнам после Македонски као ќе успеам да пројдам.....

Сум растурил со проектната. 5ка со 12 бода xD
Нит ме слушаа коа зборев, а зборев се едно исто, и се кладам дека ми ја немаат отворено проектната.
Као и да е лесното пројде, незнам после Македонски као ќе успеам да пројдам.....

По што имаше проектна бе? :)
ај, ај коа почна да се фалиш...и ја 5че бе со 12 бода:pipi:

По што имаше проектна бе? :)
ај, ај коа почна да се фалиш...и ја 5че бе со 12 бода:pipi:
Само некој што не ја направил и не ја ни пипнал не добива 5ка.Уствари има и кај некои предмети кај што било малце построго,али општо земено 90% од генерацијата доби 5ка.И тоа повеќето 5ки со 12 бода беа.

Иначе 5ка,12 бода и ја добив,историја.

Слушам се појавиле хулигани у корчагин, остреле моливи под клупа и што е најлошо после час столчињата на место не ги враќале.
ужас

Слушам се појавиле хулигани у корчагин, остреле моливи под клупа и што е најлошо после час столчињата на место не ги враќале.
ужас
lol
И ранецот на едно рамо го носиме, и учиме физика на хемија и играме без опрема на физичко....... :/

Го отупеа со ова фориве веќе. Јес да има бубалици многу у Корчагинов, али не се сите 5.00 просек -.-

ужас
цццц катастрофа еј,какви неранимајковци.Ако ги најдам има едно предавање за како треба да се однеуваат да им одржам.....:nerv:

А уште па кога ќе ги видам со ранецот на едно рамо ми доаѓа да ги пријавам кај професорите,хулиганишта едни !!!

хах мала шала, јебига да бевте од асуц немаше да ви викаат така

луѓе, апел од мене до наредните генерации: БЕГАЈТЕ ШТО ПОДАЛЕКУ ОД КОРЧАГИН! IT'S GOING TO BECOME YOUR WORST NIGHTMARE! I'VE WARNED YOU ALL...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom