Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Fantom_oh напиша:
za site e, aj pearl sea poso prva se javi, kazi

Ајде фантоме бидејки ти го напиша тоа скриши го ледот, го сакаш ли или не?

јас сакам да прам исто ко и сите нормални машки, а да ме ебавет не :)

а сите нормални машки се за анален?

~MadaGascAR~ напиша:
а сите нормални машки се за анален?

Не јас кажав дека не почитувам анал, не е хигиенски не е некое посебно задоволство и језиво е бе!

Најпогодно време е при крај,значи, запалени максимум, максимум влага,секаде, и може да влезе без проблем. Не ви требаат никакви лубриканти,, И да, убаво е! Особено ако истовремено работи со прсти и напред.

Sum probala i ne e nisto posebno no nema nekoe pregolemo bolenje... Ok e ne e loso.

vidi, devojkite (barem tie ja sho gi znam :) velat deka ne osekaat zadovolstvo pri analen seks, za razlika od mashkite na koi prostatata(ili mashki g-spot, kako sakash) im je u dupot pa taka se kefosani(pederite to est) ne deka imam nesho protiv niv...
pozdrav

... da sakat vo odredeni slucaevi...primer edna drugarka moja e nevina ama so deckoto si se pleska vgas i DA mu bilo preubo...ili pak ko ke imat menstruacija...

Ne sakaat...Najcest izgovor e deka ke boli,a imam drugarka sto ima hemoroidi pa ona stvarno i ne moze

Most32 напиша:
Ne sakaat...Najcest izgovor e deka ke boli,a imam drugarka sto ima hemoroidi pa ona stvarno i ne moze

...to so ima hemoroidi e drugo...inaku na sekoja mozis da mu naprajs film i da proba...a za bolenje boli,ama ako znajs kako treba voopsto nema da ja boli...

Мислам дека девојките не го сакаат аналниот , ама тоа го прават за да ги задоволат партнерите.

Ja sakam da eksperimentiram vo sexot i nekolku pati sum imala analen,ali luge pa mene me boli:nesum:
Ima momenti koga mi e ubavo,eva vcera na primer,dadov se od sebe za da se opustam i da ne me boli,i ne me bolese tolku.mi bese ubavo,ali pak,ne mozam dolgo da izdrzam.Pomos?!:toe:
Ne sum protiv nisto,seriozno.Se sto e povrzano so sexot mi se sviga,taka da mi se sviga i analniot i iskreno se nadevam deka nema da me boli sledniot pat:poss:...i taka.Toa e moeto mislenje

Повеќе подмачкување - ете ти лек:)

sweet chick напиша:
Ja sakam da eksperimentiram vo sexot i nekolku pati sum imala analen,ali luge pa mene me boli:nesum:
Ima momenti koga mi e ubavo,eva vcera na primer,dadov se od sebe za da se opustam i da ne me boli,i ne me bolese tolku.mi bese ubavo,ali pak,ne mozam dolgo da izdrzam.Pomos?!:toe:
Ne sum protiv nisto,seriozno.Se sto e povrzano so sexot mi se sviga,taka da mi se sviga i analniot i iskreno se nadevam deka nema da me boli sledniot pat:poss:...i taka.Toa e moeto mislenje
Повеќе практицирај анален секс и ќе видиш како се помалку и помалку ќе те боли, па и тоа е мускул ќе се рашири.

Инаку женските ретко даваат анален иако и јас го преферирам, мамата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom