Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее, што мерак ќе беше на чмар?! Толку бактерии има на тоа место кои можат да доведат до несакани инфекции...-Оние жени што не го сакаат и не го практикуваат ова сосема ги оправдувам.

Ne sum probala analen do sa .. ali i za toa ima prv pat ;) Otvorena sum za se .. avantura si e avantura .. i ako ima zenski sho go primat analno ne vervam deka e samo od sho mu e ubo na mushkoto ;) i oni ima zadovolstvo .. taka da .. mejbi prvio pat boli .. ali posle prvio pat .. sledi vtor .. pa tret .. i tako dalje (=

Sandra напиша:
Ne sum probala analen do sa .. ali i za toa ima prv pat ;) Otvorena sum za se .. avantura si e avantura .. i ako ima zenski sho go primat analno ne vervam deka e samo od sho mu e ubo na mushkoto ;) i oni ima zadovolstvo .. taka da .. mejbi prvio pat boli .. ali posle prvio pat .. sledi vtor .. pa tret .. i tako dalje (=

Sega da ne te prasuvam na kogo mu e poubavo na prstot ili na uvoto toa sigurno go znaes.Sum sakal da probam (ednas na pijano probav) ne sum mnogu insistiral na toa,ako ne saka partnerkata ne saka OK nemam problemi so toa.Nekoi velat tesno,poubav uzitok,za mene licno najubavo mi e koga partnerkata me zadovoluva oralno,pa ima li nesto poubavo od toa,mislam vo seksot.

se ima pocetok .no se ima i vpecatok, nekomu dobar nekomu los.no da se proba ne e loso

Не обожавам анал, ама мислам дека ретко кој жена ќе сака да си рашири анусот.

А за мажите го сакаат како некој вид на трофеј, ама како што кажа некој подоле во форумот бактерии мал милион па инфекции, за задоволство кое не е многу поразлично од вагинално.

Ако практикувате анала задолжително користете лубрикантен кондом

asterix_m напиша:
А за мажите го сакаат како некој вид на трофеј...
Ајде објасни го ова те молам. Ако сакаш, се разбира. Што е тука за перчење? Девојката му натртила г`з и тој којзнае што добил за да гледа на тоа како на трофеј?

Nema veze toa trofej i takvi raboti. Mozda kaj nekoi maski uspehot da im go stavat u g`z na nekoja go smetaat golem uspeh na domasnata industrija. I sve dodeka taka se dozivuva analniot seks, ke ima predrasudi i odnapred ogranicuvanja. Iskustvoto mi kazuva deka posle prvata proba, devojkite zbesnuvaat po analen seks. Megutoa, treba poleka, so objasnuvanje da se prijde na temata so devojkata (sepak, u nejzin gz ke vleguva nesto, ne u na maskoto). Koga ke razjasnite sto bi se slucuvalo i koga higienata ke bide na zadovolitelno nivo (najvisoko), pristapete kon toj akt i uzivajte (narocito devojkata, trust me on this one).
Samo treba otvoren um i malku avanturizam kaj participientite, i nema granici :)
Odbivam komentari kako "zatupenost", "zastareni sfakanja" i sl. vo vrska so otvorenosta na devojkite kon analniot seks. Sepak, it`s her ass, not mine :)

Fortune напиша:
Ајде објасни го ова те молам. Ако сакаш, се разбира. Што е тука за перчење? Девојката му натртила г`з и тој којзнае што добил за да гледа на тоа како на трофеј?

Епа убаво си лоцирала, таа му се натртила и овој ја растурил. Е после на улица лом ја прави и е главен е*ач меѓу другарите.

Жално нели, гледано од женска призма

А да прашам, чисто информативно: појќе сакате да пружате или да ви пружет анален секс? и образложение сакам!

Сакам,ама сакам и Тој да знае кога е време за тоа.Првиот пат не ни осетив,ниту ме болеше,ниту требаше да ми најави. Значи,знаел кога е време.

tctctc напиша:
Сакам,ама сакам и Тој да знае кога е време за тоа.Првиот пат не ни осетив,ниту ме болеше,ниту требаше да ми најави. Значи,знаел кога е време.

А кога е време и јас да знам ако се најдам во таква ситуација

za site e, aj pearl sea poso prva se javi, kazi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom