Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Lady Satori напиша:
Само вагинален би прифатила , орален нема теорија , а за анален би размислила , зависи од партнерот дали е добар или не:sekss:
Девојче, извини што ќе избегам малку од темата, ама колку години уствари имаш?
Ова ми звучи како оние муабетите во основно (сега во забавиште ги прават) „нема шанса да се лапам, тоа е одвратно!”.

Acid напиша:
Девојче, извини што ќе избегам малку од темата, ама колку години уствари имаш?
Ова ми звучи како оние муабетите во основно (сега во забавиште ги прават) „нема шанса да се лапам, тоа е одвратно!”.
Далеку од тоа нема шанси да се лапам , забавиште и слично , мислам само дека се е тоа како ќе си ги зацрташ некои работи!
Ако на некој не му е баш драго да има нешто во уста , тогаш тоа е неговиот избор нели???

Lady Satori напиша:
Само вагинален би прифатила , орален нема теорија , а за анален би размислила , зависи од партнерот дали е добар или не:sekss:

прв пат слушам дека девојка попрво би прифатила анален одколку орален секс, стварно интересно

Lady Satori напиша:

Уат? Орален нема теорија? Зашто? Не сфаќам. Анален дали е добар партнерот зависи? НИ ова не сфаќам. А вагинален би прифатиле без проблем? Јас ништо не сфаќам од ова што го кажа. Глупости:ija:

А бе нејчи в муцка, сака в дунде, а мисли дека не би имала проблем в гз.
Сеа јасно ви е.
Не сака урдосан в муцки.

Lady Satori напиша:
Далеку од тоа нема шанси да се лапам , забавиште и слично , мислам само дека се е тоа како ќе си ги зацрташ некои работи!
Ако на некој не му е баш драго да има нешто во уста , тогаш тоа е неговиот избор нели???
Ама сепак, колку годинки имаш? :)

Апсолутно се согласувам дека тоа е твој избор (немора 3 прашалници на крај да оставаш...), ама и останатите ќе се согласат дека ова е премногу малолетничко размислување. Далеку од тоа дека одиш во забавиште. Мојата компарација беше на оние детски муабети од типот „еј, ја нема никогаш да се лапам. одвратно. па уште со јазик. бљак”. Не е фино да си зацртуваш некои „нема шанса” работи во животот, а уште помалку во сексот.

Acid напиша:
Ама сепак, колку годинки имаш? :)

Апсолутно се согласувам дека тоа е твој избор (немора 3 прашалници на крај да оставаш...), ама и останатите ќе се согласат дека ова е премногу малолетничко размислување. Далеку од тоа дека одиш во забавиште. Мојата компарација беше на оние детски муабети од типот „еј, ја нема никогаш да се лапам. одвратно. па уште со јазик. бљак”. Не е фино да си зацртуваш некои „нема шанса” работи во животот, а уште помалку во сексот.
Малечка сум во годинките , само 16 , ама не е тоа поенатата , ако гледаме во размислувања за сексот , јас сум за садо - мазо секс , па што?Секој си има свои размислувања , а јас во забавиште си зацртав кога ќе ми биде првиот бакнеж и дека баш ќе биде закон ако има јазик и малку касање!:icon_lol:

абе вакви што викаат НЕ....се најопасни......

Само знам што сакам , а што не , а кога ќе дојде искуството тогаш ќе зборам за искуство сега зборам само за она што сакам да го пробам и направам ништо повеќе , така да ...

Lady Satori напиша:
Само знам што сакам , а што не , а кога ќе дојде искуството тогаш ќе зборам за искуство сега зборам само за она што сакам да го пробам и направам ништо повеќе , така да ...

Абе и јас порано зборев што- како сакам. Али ништо не е како шо планираш - подобро е, бар кај мене:):)

Анастазија напиша:
Абе и јас порано зборев што- како сакам. Али ништо не е како шо планираш - подобро е, бар кај мене:):)
Во надеж сум дека е подобро , ама ќе видиме:devil3:

Анастазија напиша:

abe ako togas taka si sakal zasto pa sega ili togas koga ke dojde da smenis stav,furaj vaka,i ja imav slicni zamisli koga nemav probano :cug: :cug:

Не се работи за мењање став, се работи за тоа дека ќе сакаш да пробаш ново, ќе бидете поблиски отколку пред тоа, нема да ти е гад од ништо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom