Дали/колку девојките сакаат анален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
И тука ли треба да ти се заблагодарам за фројдовската анализа на мојата психа? Да да голтам само срам ми е да кажам и да да имам анален секс само ептен се срамам поради тоа .... А нели на еден друг форум кажа дека сум невина ,дека немам дечко ,дека никој не сака да има секс со мене ? Плус и дека може ме силувале па така сум го доживеала моето едниствено сексуално искуство? Само да ти кажам - беден си .Толку од мене за тебе дечко - не ни заслужува твојот болен мозок буква поише од мене .Пријатно

Dani^^^ напиша:
Да да голтам...имам анален секс...сум невина ,дека немам дечко ,дека никој не сака да има секс со мене ? ...ме силувале па така сум го доживеала моето едниствено сексуално искуство?
Видиш само цитирам.
Сега...хммм:raz: ...кхммм...да видиме:

1. Голташ, нормално дека голташ, оние моменти кога не голташ, сепак се оралишеш.
2. Имаш анален секс. В ред. Убаво е тоа. Не се срами друг пат да си кажеш.
3. Невина си. се разбира, во уво, и вагинално (освен ако не е вистина под точка 6)
4. Немаш дечко. Нормално, ваков напор од човек кој додека да си каже вистината кожени гаќи треба да облече, кој ќе го трпи, појќе од еднаш.
5. Ахем, тука може грешиш, за секое грнле-капаче, па и за тебе сигурно се наоѓа. Не си суди престрого. Те молам.
6. Те силувале. Срамота, тие луѓе треба да се кастрираат и потоа обесат на плоштад на ченгели закачени во нивниот анус.
7. Јас тоа не би го нарекол сексуално искуство. Се гледа дека си истрауматизирана. не се грижи, има стручни лица, можат да ти помогнат да ги надминеш стравовите и фрустрациите од силувањето.

Поздрав

:pos: :pos: :pos:

На ферка. Инку, навистина, зошто секогаш мора да одиш контра и да се правиш таква?
В ред, не сакаш анално, ама па, од каде знаеш дека нема да ти се допадне ако не пробаш? Од рекла-казала?

I mene mi se cini deka Dani^^^ ne e bas iskrena vo mislenjata sto gi iskazuva za analniot seks i goltanjeto,no toa si e nejzina rabota...iako kako sto napisa nekoj predhodno mnogu devojki imaat cudno razmisluvanje za ovie dve temi(pod cudno mislam neargumentirano)...e sega...dali e toa od sram ili od nesto drugo tie si znaat

Ptolomej напиша:
I mene mi se cini deka Dani^^^ ne e bas iskrena vo mislenjata sto gi iskazuva za analniot seks i goltanjeto,no toa si e nejzina rabota...iako kako sto napisa nekoj predhodno mnogu devojki imaat cudno razmisluvanje za ovie dve temi(pod cudno mislam neargumentirano)...e sega...dali e toa od sram ili od nesto drugo tie si znaat

Зошто би била неискрена? Значи искрена ќе бев ако кажев дека го сакам тоа?И како што кажав има работи што се за на форум ама има и нешто наречено интима и јас пробувам да ја задржам таа интима барем минимално.А тоа дали ми верувате...ваша работа најискрено. :)

Dani^^^...tvoja rabota e dali ke bides iskrena i otvorena na forum...i have no problem with that...samo sto isto taka e i nasa rabota kolku ke veruvame na tvoite razmisluvanja za odredeni temi...taka da ok si i cooliraj si :)

И пак ќе кажам... не е анален секс за секоја... како што не сум не е ни секоја за мене!!!

Инаку што се однесува до тоа подоле, мислам дека сите грешите. Девојчето си кажа што сака, а што не сака. Е сега, тоа ако не ви се допаѓа вас не значи дека не е искрено, или не е правилно. Што требаше Дани да каже? Да јас голтам, се ебам у г`з и многу ми е убаво? И? На тоа сите ќе кажеа „Така е Дани, те поддржувам - конечно еден искрен одговор”. Тука има некои девојки кои никад со усни не допреле мушки полов орган, па зборат за орален секс на велико и тие се искрени, а Дани која си кажа што си сака, а што не не е искрена нели?
Оставете го тоа што од почеток ја реметевме за тоа што се противеше и даваше непоткрепени одговори.
Девојчето има неколку годишна врска, а јас како што знам ретко да има неколку годишна врска без да има орален секс и други да речам „поекстреми ” работи во сексот - за аналниот секс не зборувам, пошто ретко која од форумов го практикува. Така да не е негативно тоа што она била искрена и си кажала дека не сака тоа и тоа. Кажа не сака да голта, но тоа не значи дека е исклучен оралниот секс и работите кои следат после него. И престанете да се нафрлате на некого и да го понижувате и вреѓате нон стоп - невкусно е, ниско е, глупо е, подло е, особено кога тоа доаѓа од луѓе кои се паметни, образовани и интелегентни:icon_cool

Поздрав и преиспитајте се малце :icon_cool

јас сум збунет! : (

Зашто?

- Па околу дискреција, приватност и од друга страна цело време реплицирање на темите.

- Околу долгите врски и "поекстремните работи" во сексот! : )

- Околу тоа зошто баш на Дани и се "нафрлаат"

- Околу тоа која "фракција" е во право! : )

Зарем ти е битно ? :) еве ја да ти кажам мој аспект на тоа што си збунет

- релицирањето на темите тука немора да подразбира целосно откривање на интимата на членот туку само оној дел со кој ќе може да се одговори на прашањето на таа тема -Да сакам или Не несакам а натаму е оставено на секој дали сака или не сака понатаму да образложува

-Долгите врски барем според мене нормално си повлекуваат експериметнирање во сексот се со цел да не стане сексот досаден и нон стоп да има нешто ново

-Мене ми се нафрлаат зошто мене не ми е галје кој што мисли- мене ми е галје ЈАС што мислам без разлика дали тоа ќе ми донесе лоша репутација

-и за ова последново незнам -да не бидам субјективна :) :)

Јас сакам,а од муабетиве со другарки сум заклучила дека воглавно сите уживаат во тоа,освен оние кои уште од старт со скептицизам се поставуваат према работава..мислам ок,ако на некој не му одговара со сила убавина нема,ама незнам што ги кошта да пробаат

RebelGirl напиша:
Јас сакам,а од муабетиве со другарки сум заклучила дека воглавно сите уживаат во тоа,освен оние кои уште од старт со скептицизам се поставуваат према работава..мислам ок,ако на некој не му одговара со сила убавина нема,ама незнам што ги кошта да пробаат

Taka e RebelGirl...nemozat da znaat dali im se bendisuva ako ne probale...mnogu e bez veze da se protiv nesto sto ne go probale i nemaat pretstava kako e

:) :) :) mislam deka nema mnogu devojki shto sakaat analen sex dali se plashat ili ne neznam ja lichno znam devojki sho imale analen sex ama mnogu se malku i da oni uzivale u toa i im bilo odlichno!! taka da jas lichno go podrzuvam analniot sex

ne znam, samo znam deka imav edna shto beshe 1,000% protiv analen, ama shtom ednash uspeav da i napravam analingus, posle me moleshe za analen i stana addict... treat'em mean, keep'em keen

Пробајте машките пикнете си краставица таму доле (со извинење на грубоста). Видете колку ви е убаво...после ќе збориме. А и за кого како

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom