Dani^^^ напиша:
Да да голтам...имам анален секс...сум невина ,дека немам дечко ,дека никој не сака да има секс со мене ? ...ме силувале па така сум го доживеала моето едниствено сексуално искуство?
Видиш само цитирам.
Сега...хммм:raz: ...кхммм...да видиме:
1. Голташ, нормално дека голташ, оние моменти кога не голташ, сепак се оралишеш.
2. Имаш анален секс. В ред. Убаво е тоа. Не се срами друг пат да си кажеш.
3. Невина си. се разбира, во уво, и вагинално (освен ако не е вистина под точка 6)
4. Немаш дечко. Нормално, ваков напор од човек кој додека да си каже вистината кожени гаќи треба да облече, кој ќе го трпи, појќе од еднаш.
5. Ахем, тука може грешиш, за секое грнле-капаче, па и за тебе сигурно се наоѓа. Не си суди престрого. Те молам.
6. Те силувале. Срамота, тие луѓе треба да се кастрираат и потоа обесат на плоштад на ченгели закачени во нивниот анус.
7. Јас тоа не би го нарекол сексуално искуство. Се гледа дека си истрауматизирана. не се грижи, има стручни лица, можат да ти помогнат да ги надминеш стравовите и фрустрациите од силувањето.
Поздрав
На ферка. Инку, навистина, зошто секогаш мора да одиш контра и да се правиш таква?
В ред, не сакаш анално, ама па, од каде знаеш дека нема да ти се допадне ако не пробаш? Од рекла-казала?