Vucjak
е како на исто ниво жити све ? 50 денари и 100 денари исто ли се. Споредба правиш на сервис што нуди 70тина можда и више програми и сервис што нуди 40тина сосе радија што ги има едно 10тина или така нешто. Тачно е дека ги нема шит каналите од каблвоските и махтв но сепак што па баш имаат ставено наместо тоа ? пошит канали ако ме прашаш. Extreme sport Канал ли е, или тој E со извичникот канал да не е фрее он аир е ? Така да истото срање е во две верзии и бајаги време ќе им требат да станат "конкуренција" А викаш филмската програма со ХБО е одлична но сепак ќе се плаќа посебно за тоа што значи исто тв1000 останува за филмови и највероватно халмарк ќе го стават што е LAME ако ме прашаш. Иначе се со тек на време ќе видиме што ќе биде понатака.
Чоекот праша за лично мислење, тоа му го кажав. Можат и 500 канали да турат, ако не чинат, не вреди да се бројат. Што ако има 60 канали на макс и на кабловските коа во тие десетина екстра нема ништо значајно подобро од овие 50 што го има на бум. ХБО, на бум ќе го има до јуни бесплатно, на макс колку што знам е 3 месеци бесплатно и тоа ако активираш после ќе го плаќаш.
Плус, ако имаат минус во број на канали, бум има плус во однос на цената, и затоа, коа ќе се собере се на се, јас мислам дека се горе доле на исто ниво.
Ако некој канал е free on air, мене не ми праи разлика, освен ако не купам тањир па да го фаќам. Бидејќи немам намера тоа да го направам, исто ми се фаќа. Од понудата на бум, секако незадоволен сум во поглед на спортот, и очекувам подобрување, барем ако сакаат повеќе корисници.
Јас немам телефон од телеком, кабелска не ми е опција тука кај што сум, а со оглед дека живеам на две места, бум е идеално, затоа што може да се носи и да се гледа на поише места, а да се плаќа еднаш. Секој индивудално ќе си одлучи што му е потребно и пред се што може да си дозволи.