A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
склучив и помалце од 25 дена го иам... али ај веќе страчка нема врачка, нарачав One пакет со нет и постпејд. Може да се каже дека тактички не изиграа :)

Еј зошто што ти направија што те изиграја со што ?
Не те разбрав :smir:

Шетајќи низ трговски центар во продавницата на ONE(бивша Коскофон) на еден од телевизорите на кои се приклушени ресиверите видов дека има и А1 телевизија. Се брзав па немав време да наминам да се информирам. Тие што веќе имаат Бум најверојатно ја гледаат и оваа телевизиска програма?

Шетајќи низ трговски центар во продавницата на ONE(бивша Коскофон) на еден од телевизорите на кои се приклушени ресиверите видов дека има и А1 телевизија. Се брзав па немав време да наминам да се информирам. Тие што веќе имаат Бум најверојатно ја гледаат и оваа телевизиска програма?

нема А1 , грешка си.барем кај мене нема

Јас само пренесов она што го видов на нивниот телевизор. можеби е само оптичка варка и да ставиле сигнал од некоја кабловска телевизија :D

А1 не е проблем што ја нема, ресиверот си е врзан за ТВ преку скарт, така да во телевизорот може да си стои антена, собна или било каква, и на само едно копче на даљинското да се пушти и а1 и сите други локални канали. Е А2 ја нема, али и на кабел не ја гледав којзнае колку. Велија треба да сфати дека рекламите со кои отекуе треба да ги гледа некој, а не да тражи пари за да му ги пуштаат.

Вчера во Охрид се тури од врнење неможев сигнал да фатам...

Vo Ohrid veke vtor den nema signal,ako prodolzet vaka i ko ke e so plakjanje ke svrsime rabota,ic ne mi se stabilni ovie od One... daj boze da gresam ama...

И во Скопје врнеше доста ама имаше сигнал.

Е во Охрид нема. Реков антената ми цркна ...ставив нова и пак истото.Ко лудак по куќава шетав со антенава во раце сигнал да фатам ама нема...

Е во Охрид нема. Реков антената ми цркна ...ставив нова и пак истото.Ко лудак по куќава шетав со антенава во раце сигнал да фатам ама нема...

Не се мачи,прашај вака,ќе ти кажиме ;)) И денеска немат....Белки ке дојт до НГ :pos2: Изгледа не мојт Стража да накачит сигналот :)

Не се мачи,прашај вака,ќе ти кажиме ;)) И денеска немат....Белки ке дојт до НГ :pos2: Изгледа не мојт Стража да накачит сигналот :)

Абе немав нет нешто вчера иначе... :tv:

Да не знае некој дали има сигнал денеска во Охридов ? Да не пробвам за џабе.

Ако продолжат вака и следнава недела ке немат па ке си го добиет ресиверчено назад.

Постои техничка служба заврти на 02 181 ке ти кажат што е проблемот и кога ке се реши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom