A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да ги гледам само каналите што се бесплатни без да им плаќам. Дали тие што имаат тв со DVB-T можат да ги гледаат бесплатните програми

Да за втор телевизор е потребно две претплати барем така ми кажаа во Он нет тоа ке биде привремено.

А ти кажале дека понатаму ќе можеш да земеш 2 или 3 ресивера со една претплата?А инаку и да прашам дали некој кој што ја има дигиталнава телевизија ја фаќа AXN бидејќи кај мене ја нема само таа а другите ги има?

Да за втор телевизор е потребно две претплати барем така ми кажаа во Он нет тоа ке биде привремено.

А ти кажале дека понатаму ќе можеш да земеш 2 или 3 ресивера со една претплата?А инаку и да прашам дали некој кој што ја има дигиталнава телевизија ја фаќа AXN бидејќи кај мене ја нема само таа а другите ги има?

Да така ми кажаа Инаку ни јас не ја факам АXN

Работава испаѓа дека немаат 40 канали ни за старт, а камо ли повеќе да очекуваме.
Немаат А1-А2, AXN, Hustler... ама Наша ТВ ја имаат.

Ќе ги стават деновиве каналите што фалат, а во подготовки се да ги пуштат HBO Adria и HBO Comedy

Работава испаѓа дека немаат 40 канали ни за старт, а камо ли повеќе да очекуваме.
Немаат А1-А2, AXN, Hustler... ама Наша ТВ ја имаат.

Па на почеток се не може да лизга.И кога почнувале t-shit со maxtv сигурно имале проблеми.

Ќе ги стават деновиве каналите што фалат, а во подготовки се да ги пуштат HBO Adria и HBO Comedy

Од кај знаеш за HBO?:vozbud:
Некако тешко за верување,ако ги стават ептен ќе биде исплатливо.Ми рекоа за Штип од 24 ќе има тв па тогаш ќе сепријавам

ми кажа една пријателка што работи у германос

I kaj mene ja nema axn i a1 ke gi stavat za nekolku dena na test se a mi rekoa za kratok period ke ima mnogu premium kanali i zbogatuvanje na ponudata

Да тоа за програмите ми го рекоа и на Facebook,Имаат група и таму рекоа дека ќе има нови програми.Исто за покриеност ми рекоа дека сега покриваат речиси пола држава и од 24 ќе почне покривањето на Штип заедно со други градови и места во источна Македонија.

Исто за покриеност ми рекоа дека сега покриваат речиси пола држава и од 24 ќе почне покривањето на Штип заедно со други градови и места во источна Македонија.

едвај ги чекам да стигнат и у мојот град :vozbud:

Е ако стават такви канали како НВО и некои екстра канали кои ги нема на МахТВ и на кабелскиве ќе бидат супер. Исто нели треба да стават HD канали, на овие Discovery, National Gеоgraphic и на другиве канали сите треба да се со македонски превод. Е ова кога ке го исполнат, или бар дел од ова, ќе речам дека се подобри од конкуренцијата. Сега за сега ме разочара понудава.. Можеби повеќе очекував.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom