- Член од
- 27 декември 2008
- Мислења
- 1.615
- Поени од реакции
- 766
Од утре или од понеделник ке ги има А1 и А2 само што ми кажаа од техничка помош на 181вчера тука во понудата ја имаше, сега ја тргнале
Од утре или од понеделник ке ги има А1 и А2 само што ми кажаа од техничка помош на 181вчера тука во понудата ја имаше, сега ја тргнале
можеш ако имаш тв со двб-тДали може да ги гледам само каналите што се бесплатни без да им плаќам. Дали тие што имаат тв со DVB-T можат да ги гледаат бесплатните програми
Да за втор телевизор е потребно две претплати барем така ми кажаа во Он нет тоа ке биде привремено.
А ти кажале дека понатаму ќе можеш да земеш 2 или 3 ресивера со една претплата?А инаку и да прашам дали некој кој што ја има дигиталнава телевизија ја фаќа AXN бидејќи кај мене ја нема само таа а другите ги има?
Да така ми кажаа Инаку ни јас не ја факам АXNДа за втор телевизор е потребно две претплати барем така ми кажаа во Он нет тоа ке биде привремено.
А ти кажале дека понатаму ќе можеш да земеш 2 или 3 ресивера со една претплата?А инаку и да прашам дали некој кој што ја има дигиталнава телевизија ја фаќа AXN бидејќи кај мене ја нема само таа а другите ги има?
Па на почеток се не може да лизга.И кога почнувале t-shit со maxtv сигурно имале проблеми.Работава испаѓа дека немаат 40 канали ни за старт, а камо ли повеќе да очекуваме.
Немаат А1-А2, AXN, Hustler... ама Наша ТВ ја имаат.
Од кај знаеш за HBO?Ќе ги стават деновиве каналите што фалат, а во подготовки се да ги пуштат HBO Adria и HBO Comedy
Супер:tv:ми кажа една пријателка што работи у германос
Да тоа за програмите ми го рекоа и на Facebook,Имаат група и таму рекоа дека ќе има нови програми.Исто за покриеност ми рекоа дека сега покриваат речиси пола држава и од 24 ќе почне покривањето на Штип заедно со други градови и места во источна Македонија.I kaj mene ja nema axn i a1 ke gi stavat za nekolku dena na test se a mi rekoa za kratok period ke ima mnogu premium kanali i zbogatuvanje na ponudata
едвај ги чекам да стигнат и у мојот градИсто за покриеност ми рекоа дека сега покриваат речиси пола држава и од 24 ќе почне покривањето на Штип заедно со други градови и места во источна Македонија.