- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Дали може некој да ми ја потврди или одрече шпекулацијата која ја начув дека Миле Клетка преминал во вечните ловишта?:nesum:
Мислиш, умрел?Дали може некој да ми ја потврди или одрече шпекулацијата која ја начув дека Миле Клетка преминал во вечните ловишта?:nesum:
Нема шанси!!! Бев во Орце пред десетина дена и супер беше човекот, правев муабет со него. Нека не е вистина ѕвер е човекот.Дали може некој да ми ја потврди или одрече шпекулацијата која ја начув дека Миле Клетка преминал во вечните ловишта?:nesum:
Е завчера го видов бе во школо :/Дали може некој да ми ја потврди или одрече шпекулацијата која ја начув дека Миле Клетка преминал во вечните ловишта?:nesum:
Хахахах супер е човекотДали може некој да ми ја потврди или одрече шпекулацијата која ја начув дека Миле Клетка преминал во вечните ловишта?:nesum:
Џеј Зи е болен...едвај се движи кутриот а не се откажа он туку мораше да си иде па 2 недели мачеше деца со математика па сеа се матка низ школо.Стварно Џеј Зи бил болен од нешто посериозно и затоа се откажал од директорство?
И, ја видов денес Мица физика, па ми текна, отиде она у пензија или уште психички малтретира деца?
класна ми е Толева.. да ве потсетам ако сте ја заборавиле.. таа што шлајфува пред да напише нешто... :pos2:
Многу различна особа е откако ќе завршиш во Орце него што претходно си учел кај неа. Пола од мојот клас ја замразија дека баш тоа го правеше како и тебе кога ти била класна кекеке.Дали Душица е уште во климакс периодот?
Еден час беше срце се ќе ни оправда, ќе ни поправи оценки, ќе вети разговори со професори за нашите проблеми, ќе се испогазиме до смеење и на кафе ќе одиме со неа. Е веќе следниот ден цела препотена и било топло на -20 степени и ќе ни се испоразвика и ќе ни намали оценки и ќе вели дека сме најлош клас и не сака веќе класна да ни е.
И така 4 години.
Тежок климакс имаше жената.
Уште не ја знаете Душица доволно. Не спиј на тоа уво дека 4 години ќе се заебанции само. Еј упати и поздрав од Марче што му беше класна последниве 4 години И нека очекува покана сза во кафана во скоро време нека се спрема. Те молам ^ ^па доста слично... само не намалува оценки хехе
ама заебанциите и се врв