Низок прелет

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Лудак стои на пистата и над неговата глава сосема ниско прелетува сеуште дискутабилен авион (мираж, хорнет или хариер) - кој ќе го препознае нека каже што е :)

Фејк или не оценете сами, навистина спектакуларно.

не постои момент за грешка...барем според мене е така...иако не сум голем познавач на авиони, ама мислам знаат луѓето што прават...сепак не би стоел на негово место

Човекот би требало да падне наназад или макар да се затетерави. Тоа автобус коа поминува покрај мене ме издувува а не пак авион. Овој не ни мрда.

Човекот би требало да падне наназад или макар да се затетерави. Тоа автобус коа поминува покрај мене ме издувува а не пак авион. Овој не ни мрда.

па касни малце ветерот, барем така мислам...колку што знам физика ќе да е така...а чудно е што камерава се дрма:toe:
п.с. добра забелешка

точно ...
некако нестварно ми делува ...

треба да го повлече ... макар и да го врати чекор два наназад ...:toe:

Да но штета е што во моментот кога треба да се забележи дали и овој главниов актер се поместува се тресе и камерата, што може полесно да се сфати ако се види дека тој што снима веројатно е клекнат а не легнат или исправен со што би бил постабилен.

..а и моментот на нишање на камерата е надолу - одбранбено, непредизвикано од притисокот :)

Да но штета е што во моментот кога треба да се забележи дали и овој главниов актер се поместува се тресе и камерата, што може полесно да се сфати ако се види дека тој што снима веројатно е клекнат а не легнат или исправен со што би бил постабилен.

паузирај или забави го моментот ќе видиш дека не се помрднува ама ИЧ ..

F-18 е и 100% e фејк, на таа висина мора да го фрли барем 10-тина метри наназад.

Човекот не се ни помрдна,а плус од топлиот воздух од издувот имаше да го направи пепел

F-18 е и 100% e фејк, на таа висина мора да го фрли барем 10-тина метри наназад.

Хариер е 100%. Паузирај и ќе видиш, препознатлива муцка има хариерот.

А дека е фејк, нема сомнение. Само, нема да го фрли наназад, туку од реакцијата на млазните мотори, кога ќе помине над него, ќе го притисне нанапред, во правец спротивно од движењето на авионот.

Физика децаааа!

Хариер е 100%. Паузирај и ќе видиш, препознатлива муцка има хариерот.

А дека е фејк, нема сомнение. Само, нема да го фрли наназад, туку од реакцијата на млазните мотори, кога ќе помине над него, ќе го притисне нанапред, во правец спротивно од движењето на авионот.

Физика децаааа!

Да Хариер е, има спуштени крила и исто така на крајот не се исти.

Ја пак видов на видеото пишување ф-18 и не прегледав уше еднаш.Сe гледа и дека е фејк тој што го направил не знае ни што авион е:pos:

Лудак стои на пистата и над неговата глава сосема ниско прелетува сеуште дискутабилен авион (мираж, хорнет или хариер) - кој ќе го препознае нека каже што е :)

Фејк или не оценете сами, навистина спектакуларно.

ne e harier tuku miraz f1

kb04%20Mirage%20F1%20FAF%2033-FD%20800.jpg

usisavacot na vozduh kaj harierot ima kruzen oblik ovde ne e taka:toe:

AV8-Harrier_front.jpg

Meне ми се чини дека е ова!

Се гледа како задните тркала се под крилата а кај миражот се на трупот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom