- Член од
- 5 ноември 2009
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 0
Lejjj mene mi se padna mn jaka kombinacija na profesori. Ruza klasna, za nigde. Ne se zalaga nisto da ni pomogne. Edna pomos ako bese pismenata da ni ja premesti od 2ri na 6ti cas. Popravanje oceni, jok. Opravduvanje neopravdani, jok. Za drugite profesori mozam da kazam deka se mnogu realni vo ocenuvanjeto, osven crvenkapa ( za drugite poznata kako maja) angliski. Iako dobiv 5ka, toa sto mi bese na mene tocno, na drugite im go preskrtala kako gresno. Kaj ackovska treba da bides siguren, ama mene mi e strav od nejze. Vaka nekoj od postarite da mi kaze kako moze da se kidne bez da bides zapisan i kaj koi profesori od ovie so gi imam moze da se prepisuva. Klasot mi e top inace, ama mn se ljutam cel klas koga trebase da kidneme i na kraj samo 5 dusi kidnavme. Od 1va najlegenda mi e kole poso kolku sakam mozam da se zaebavam kaj nego, a pak 5 ke imam. Blazesi vi na vas so vi e klasna ackovska, a posebno na vas so vi e klasna olga. I da, so se desava so proektna hemija?!?! Poz 

. Ќе гураме уше неделава ??? :nesvest:
Уште не можам да прекинам да се смеам, после уште ќе ме прашуваат зошто не ми се оди од ЈБТ, е ајде, оди остави ги мозоциве