Mafia Wars

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Mafia Wars е игра на Facebook исто како и покерот. Па, темава е една општа дискусија за играва. Да видиме кој игра, колку време играте, дали ви се допаѓа? Мене лично ми е многу поинтересна од покер.
Исто така, може да се аднуваме во мафијата на другиот. Така сите стнауваме посилни. ;)))

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Добра игра е не велам дека не е..
Ја играв прво, но кога ми зедоа се што имав на неа ја откачив едноставно не ја играм повеќе... Сеа пари да ми даваат не ја играм од почеток, зашо не можам да постигнам на мафијата толку како што постигнав.:smir:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Добра игра е не велам дека не е..
Ја играв прво, но кога ми зедоа се што имав на неа ја откачив едноставно не ја играм повеќе... Сеа пари да ми даваат не ја играм од почеток, зашо не можам да постигнам на мафијата толку како што постигнав.:smir:
Како ти зедоа се? Те убија или што?

П

Паган-др

Гостин
Ја играв, ама ми стана досадна и глупа. Ја изживеав. Не бев некој опасен мафијаш у играта, ама едноставно ја изживеав.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
и мене ми здосади околу 180лвл сум ...
таа па таа ...
сега маам една Mobsters 2 : Vendeta ... исти к*р подобро паковање :)
сепак здосадуваат :toe:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ја па вчера или завчера почнав да ја играм. Уште не ми е досадена. Значи, само прашање на време е? :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Јас сум 65 Level почнав да играм од јуни,а од јули секојдневно и ги имам сите колекции од Њујорк и Куба освен боксерскиот ринг.Ако има заинтересирани да се менуваме еве го мојот профил - http://www.facebook.com/stefan.vancevski?ref=profile

А

Ајсшутер

Гостин
Јас играм веќе подолго време зошто не бара некоја активност играта само 2 пати во денот и готово изиграна е, инаку сум 164 левел и 169240 експириенс.

Еве некои слики од работите што ги имам собрано.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Кој го сака мојот профил за на мафија, побарајте на профил.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Играјте ја Mobsters 2: Vendeta поактивна, побрза е и поинтересна ... ист стил како Mafia wars

Г

Грејвдигер

Гостин
Јас ја играм, 97 левел сум... По 5 минути на ден доволно е за играва, да завршиш работите и да потепаш на некој и тоа е... не бара некое посебно време да се посветува на неа. Кој сака нека ме додаде.
http://www.facebook.com/boris.kuzmanov?ref=name

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.435
Поени од реакции
30.923
ја сум 100 левел ама ми здосади,
корисен совет-сите поени шо ќе ги добиете ставајте ги на енергија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај хејт дис гејм. Иц вери боринг. Па така, ебаго, само стискаш do job, do job, do job, и што има тука интересно?:tapp:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Mafia wars addicted sum, 60 level sum i dosta interesna mi e.:wink:

Г

Грејвдигер

Гостин
ја сум 100 левел ама ми здосади,
корисен совет-сите поени шо ќе ги добиете ставајте ги на енергија
Па и од тоа се крева левелот, тоа тепањето е еби ветар. И Напад и Одбрана да качиш околу 150 и Енергија околу 200, да не те убиват во 5 напади. Ја на ден кревам по 1lvl и идам скоро до половина на другиот ако ми има некој пратено енерџи пек и плус мојата енергија.

Kajgana Shop

На врв Bottom