Mafia Wars

• Креатор на темата Креатор на темата Justice for All
  • Време на започнување Време на започнување

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Mafia Wars е игра на Facebook исто како и покерот. Па, темава е една општа дискусија за играва. Да видиме кој игра, колку време играте, дали ви се допаѓа? Мене лично ми е многу поинтересна од покер.
Исто така, може да се аднуваме во мафијата на другиот. Така сите стнауваме посилни. ;)))

Добра игра е не велам дека не е..
Ја играв прво, но кога ми зедоа се што имав на неа ја откачив едноставно не ја играм повеќе... Сеа пари да ми даваат не ја играм од почеток, зашо не можам да постигнам на мафијата толку како што постигнав.:smir:

Добра игра е не велам дека не е..
Ја играв прво, но кога ми зедоа се што имав на неа ја откачив едноставно не ја играм повеќе... Сеа пари да ми даваат не ја играм од почеток, зашо не можам да постигнам на мафијата толку како што постигнав.:smir:
Како ти зедоа се? Те убија или што?

Ја играв, ама ми стана досадна и глупа. Ја изживеав. Не бев некој опасен мафијаш у играта, ама едноставно ја изживеав.

и мене ми здосади околу 180лвл сум ...
таа па таа ...
сега маам една Mobsters 2 : Vendeta ... исти к*р подобро паковање :)
сепак здосадуваат :toe:

Ја па вчера или завчера почнав да ја играм. Уште не ми е досадена. Значи, само прашање на време е? :icon_lol:

Јас сум 65 Level почнав да играм од јуни,а од јули секојдневно и ги имам сите колекции од Њујорк и Куба освен боксерскиот ринг.Ако има заинтересирани да се менуваме еве го мојот профил - http://www.facebook.com/stefan.vancevski?ref=profile

Јас играм веќе подолго време зошто не бара некоја активност играта само 2 пати во денот и готово изиграна е, инаку сум 164 левел и 169240 експириенс.

Еве некои слики од работите што ги имам собрано.

1vuv.jpg

2vjv.jpg

3ede.jpg

4sos.jpg

5rxr.jpg

Кој го сака мојот профил за на мафија, побарајте на профил.

Играјте ја Mobsters 2: Vendeta поактивна, побрза е и поинтересна ... ист стил како Mafia wars

Јас ја играм, 97 левел сум... По 5 минути на ден доволно е за играва, да завршиш работите и да потепаш на некој и тоа е... не бара некое посебно време да се посветува на неа. Кој сака нека ме додаде.
http://www.facebook.com/boris.kuzmanov?ref=name

ја сум 100 левел ама ми здосади,
корисен совет-сите поени шо ќе ги добиете ставајте ги на енергија

Ај хејт дис гејм. Иц вери боринг. Па така, ебаго, само стискаш do job, do job, do job, и што има тука интересно?:tapp:

Mafia wars addicted sum, 60 level sum i dosta interesna mi e.:wink:

ја сум 100 левел ама ми здосади,
корисен совет-сите поени шо ќе ги добиете ставајте ги на енергија

Па и од тоа се крева левелот, тоа тепањето е еби ветар. И Напад и Одбрана да качиш околу 150 и Енергија околу 200, да не те убиват во 5 напади. Ја на ден кревам по 1lvl и идам скоро до половина на другиот ако ми има некој пратено енерџи пек и плус мојата енергија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom