Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
значи пред некаде пола сат, бев да се шишам и на антена 5 мислам дека беше хаус трака, женско пее, нешто out of time , on the time taka nesto bese ednoto ili drugoto... :///

Песната е од бенд женско пее на спотот е со црна коса со црвени прамени и носи некаков долг мантил. Спотот е нешто трчаат на железница се качуваат во метро. некаде крајо на 90тите или 2000 година

Песната е од бенд женско пее на спотот е со црна коса со црвени прамени и носи некаков долг мантил. Спотот е нешто трчаат на железница се качуваат во метро. некаде крајо на 90тите или 2000 година

Мислам дека е песната Turn Back Time од Aqua.

Ми треба помош да најдам една Италијанска песна, не се сеќавам на текстот, само знам дека машко ја пееше песната (некако сличен глас имаше како Ерос Рамацоти) и во рефренот пееја и дечиња :raz:

Како се вика оригиналната песна???

Леле ве молам дајте линк од онаа песнана, Не ми треба магија за да те освојам ти ќе бидеш моја знам само штом те погледнам.
Ќе се изедам не можам да ја најдам, благодарам однапред.

--- надополнето ---

Marjan-MiKi напиша:
Леле ве молам дајте линк од онаа песнана, Не ми треба магија за да те освојам ти ќе бидеш моја знам само штом те погледнам.
Ќе се изедам не можам да ја најдам, благодарам однапред.

Eve ja afala bogu.

Како се вика оригиналната песна???
Ако не се лажам песнава не е cover туку е оргинал компонирана и отсвирена од типот, иако многу потсеќа на некоја techno/trance трака. Во секој случај предобра е, од коа ја слушнав ми е на repeat :D

Ако не се лажам песнава не е cover туку е оргинал компонирана и отсвирена од типот, иако многу потсеќа на некоја techno/trance трака. Во секој случај предобра е, од коа ја слушнав ми е на repeat :D

Не е кавер, иако многу ме потсеќа на Buckethead (). :smir:

Ми треба помош да најдам една Италијанска песна, не се сеќавам на текстот, само знам дека машко ја пееше песната (некако сличен глас имаше како Ерос Рамацоти) и во рефренот пееја и дечиња :raz:
Јас ја барам едно 2 години истава песна знам и дека многу е подолга од обично едно 6-7 минути можда трае ако не се лажам ја пуштаа по радио порано сега не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom