- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 370
- Поени од реакции
- 710
Pesnata na Vh1 reklama, posle Red Hot Chili Peppers- zephyr , nesto so money ???
Pesnata na Vh1 reklama, posle Red Hot Chili Peppers- zephyr , nesto so money ???
anyone please?Песната вака некако иде...don't let it go, don't run away alone(така некако рефренот)...женски вокал, техно. Побарав на гугл и на јутјуб, но изгледа песната има посебно име...
I'm so lost without you... толку знам помош?
Само на оваа ми текна, има летен камп, има копиљаци, има нрд и типка кај што се лапаат...:smir:Малце помош луѓе. Значи во спотов на песнава има копиљаци во летен камп се собрани. И во некоја куќа се и еден НРД треба да се залапа со типка, се лапаат и така малце гадни се и сите им се смеат. Толку знам од песнава. Иначе рок песница. Кој ќе ми помогне?
dee lite - groove is in the heart
Која е песната точно на Нова Година што почнува .. ?
Песната има победено на Макфест, машко ја пее, чоекот веќе го нема на сценава.Здраво.
Дали некој знае како се вика песната што ја пуштаат во новата реклама на T-Mobile и T-Home за ТвојотКлуб ? :nesum:
Исто.Да не знае некој како се вика песната од рекламата што е за фиат линеа мислам
It's wonderful bellissimo итн итн.
Фала златооооооооПесната има победено на Макфест, машко ја пее, чоекот веќе го нема на сценава.
Еве ти ја најдов.
Прашав на Yahoo answers, и сите одговараат со Paolo Conte-via con me, само што не се спомнува bellissimo...да не е преработка на песнава?Да не знае некој како се вика песната од рекламата што е за фиат линеа мислам
It's wonderful bellissimo итн итн.