Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Дечки, под кое име се води cover-от на Суперхикс на песната God put a smile upon your face?
-Или пак не е од нив тој кавер? Знам дека со труби ја свират (во истиот ритам), но не сум сигурен дека беа Суперхикси...
Еве го оригиналот:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има една песна на Animal Planet на реклами ја даваат, девојка пее, знае некој која е?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Има една песна на Animal Planet на реклами ја даваат, девојка пее, знае некој која е?
од пола терен дека мислиш за шпицата за емисијата со змиите шо им е...ако да, ова е песната...

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Дечки ке може некој да ми ја најде една наша рок песна,ама идеше нешто као И ако тој те вреѓа,јас ке му скинам веѓа! :):pipi:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Boze moj jas znam pak ke patam
no ne mozam jas vaka
posle se, jas sam, a site drugi
isti kako nea
.
.
.

Која е оваа песна?

п.с. и дај кажете ако знае некој од кај можам да го симнам целиот unplugged од Нокаут?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Boze moj jas znam pak ke patam
no ne mozam jas vaka
posle se, jas sam, a site drugi
isti kako nea
.
.
.

Која е оваа песна?

п.с. и дај кажете ако знае некој од кај можам да го симнам целиот unplugged од Нокаут?

Влатко Илиевски - Пушти ме да умрам крај други

Член од
4 мај 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
kje ve molam da mi go kazete imeto na pesnava ili imeto na izveduvacot , eve del od tekstot ::: ma kakve si reci govorila meni andzele svemir da volish me i uvjek se setim ljeta i boja jedina moja, kako i da e pesnava sekoj den ja pushtaat na zona M1

L

Lu

Гостин
Луѓе ве молам за помош,вчера си гледав смешни животни на you tube и случајно го пуштив клипот и првата шпанска песна не ми излегува од главава,ве молам доколку знаете како се вика песната да ми кажете.
Ме интересира првата шпанската песна што трае до 3:15 минути

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Луѓе ве молам за помош,вчера си гледав смешни животни на you tube и случајно го пуштив клипот и првата шпанска песна не ми излегува од главава,ве молам доколку знаете како се вика песната да ми кажете.
Ме интересира првата шпанската песна што трае до 3:15 минути

самото видео имаше информација која е песната :)

L

Lu

Гостин
самото видео имаше информација која е песната :)

Фала ти многу,

Хаха името било напишано а јас не го видов бидајќи го гасев одма од десната страна (знаеш тоа што е долу во десниот агол за гасење ништо да не се појавува на видеото) и јас бидејќи го изгаснав и затоа не го видов името на песната :kesa:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173

Музикава е украдена од една ex-yu песница неможам да се сетам, ако му текнува на некој нека ми ја пише по пп.

Bum[B]lEbEE

sibirec
Член од
19 ноември 2010
Мислења
49
Поени од реакции
1
Има една реклама на Fox Crime за Опел и има една заебана песничка мн ми се свиѓа али незнам како се вика ако ја знае некој нека ми дае наслов или линк.. Danke

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Bum[B]lEbEE;3909893 напиша:
Има една реклама на Fox Crime за Опел и има една заебана песничка мн ми се свиѓа али незнам како се вика ако ја знае некој нека ми дае наслов или линк.. Danke
оваја?

Kajgana Shop

На врв Bottom