Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ako moze nekoj neka mi ja najde pesnata od 2 Two Band - Taxi. Makedonska e, ja vrtat na K-15 Music televizijata. Ja barav po YouTube i Google, no nishto. Aj pomosh ke ve molam. Fala odnapred.

Мора да ми помогнете со песнава! Иде

Бом бом ба е... толку знам - Изведувач Мелани морам да ја најдам песнава, спомени од детсвото...

:smir:

--- надополнето ---

Aj ako moze nekoj neka mi ja najde pesnata od 2 Two Band - Taxi. Makedonska e, ja vrtat na K-15 Music televizijata. Ja barav po YouTube i Google, no nishto. Aj pomosh ke ve molam. Fala odnapred.

Дан ја бараш оваја ?

Кој знае како се вика песната која оди на трјлерот на новиот филм на Манчевски "Мајки" и од кого е, знам само дека е наша стара народна песна така нешто...:)

Кој знае како се вика песната која оди на трјлерот на новиот филм на Манчевски "Мајки" и од кого е, знам само дека е наша стара народна песна така нешто...:)
по друм одам мајче по друм шетам.... така се вика песната.

Да не знае некој како се вика песната од рекламата за браво капучино што е?

Од филмот

Обичната

Значи песнава што ја барам оди вака во рефренот

Some day some way
Together will be baby
......
машки вокал, Поп-Рок стил, најверојатно од 80-ите или 90-ите.... ја пуштаат често на Спортско радио 90.3

Значи песнава што ја барам оди вака во рефренот

Some day some way
Together will be baby
......
машки вокал, Поп-Рок стил, најверојатно од 80-ите или 90-ите.... ја пуштаат често на Спортско радио 90.3

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
На рекламата на ВИВА на програмата на Телма ?

Да не знае некој ? Поточно кога дават некој фудбал стално излегува оваа реклама ?

„Токму така“ се викаше бендот на Бубо Каров. На youtube.com има две песни. Сепак јас одбрав линк од прославата по повод независноста, 8 Септември 1991.

има една песна техно/хаус/електро стил е нз точно ама пред некое време многууу се вртеше по кафичи и на радија
нз како да ја опишам џД
позната е доста песната
ве молам за помош има месец дена како ја барам :nerv::nerv::nerv:

едит:Ја најдов!

еве која била случајно налетав на нејзе на јутјуб...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom