Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Ја знае некој песната што оди во позадина ? :smir:

Лејј луѓе, вчера ја слушнав и неможам да си ја извадам од глава, не слушам такви али ми остана впечаток, незнам како се вика, нешто електронско/денс е, ја вртат сега многу доста популарна е, дај ако ви текне некоја пишете, цел јутуб го свртев неможам да ја најдам :D
(знам дека малце кажав, али што ви текне дајте може ке погодите :D, мислам дека е нова песната, ја немав слушнато порано)

абе песнава прееска у кола ја слушав , а мислам и дека ај кју ја свират на тезги песнава

иде нештооооооо као

Nothing can stop us ( ИЛИ МОЖЕБИ а може и 100 % сигурно вика нешто друго али мене така ми се слуша ) а песната е у стилот на AYO и е весела такааааааа и ако некој слушнал песни од AYO ваљда ке знае која е песнава :) ајде...

Луѓе дали ви текнува како се вика песната и кој ја пее, во спотот девојката си го тетовира името на дечкото на рака(мислам дека е Jake името ама не сум сигурна), па го фаќа со друга и потоа ја покрива тетоважата со нова и тоа пеперутка ???

Песната во позадина кога излегува Bear Jew,2:10 па понатаму... би требало да се иста песна,а ако не се, делот кога излегува на виделина 2:34...

Луѓе дали ви текнува како се вика песната и кој ја пее, во спотот девојката си го тетовира името на дечкото на рака(мислам дека е Jake името ама не сум сигурна), па го фаќа со друга и потоа ја покрива тетоважата со нова и тоа пеперутка ???

The calling - Wherever you will go

после еден месец уште си ја барам песната , значи хаус песна , со саксофон ... лагана песничка е за одмарање у стилот на pjano oд eric prydz ( на таа ме потсека ... ) иии ја пуштаат на антена... ајдеееее некојјј :(

Laurent Garnier - The man with the red face :toe: Тоа прво ми падна на памет :)

Песна, народна, српска мислам, се пее како мајката тажи за синот кој е во туѓина, ги запомнив само последните стихови, нешто слично на ова беа:

вратиче се син,
да загрли мајку своју
da ne e ova toa sto go baras?? :D http://www.youtube.com/results?searc...io+sam+se&aq=0

--- надополнето ---

Лејј луѓе, вчера ја слушнав и неможам да си ја извадам од глава, не слушам такви али ми остана впечаток, незнам како се вика, нешто електронско/денс е, ја вртат сега многу доста популарна е, дај ако ви текне некоја пишете, цел јутуб го свртев неможам да ја најдам :D
(знам дека малце кажав, али што ви текне дајте може ке погодите :D, мислам дека е нова песната, ја немав слушнато порано)

ja se ubiv od baranje i ja najdov taa sto sakav pa mozda e taa

--- надополнето ---

Laurent Garnier - The man with the red face :toe: Тоа прво ми падна на памет :)

ova ke da e

и уште една песна ме занима

oд Richard Marx - Hazard некое женско ја пее нешто хаус верзија

Африканска музика не можам да се сетам на насловот ама пеат женски африкански вокали вака некако: Аранаранаре риранарара.....

Да не е оваа... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom