Со државни пари на кошаркарско навивање

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Абе......... знаели некој како е резултатот од кошарката ??????????????????

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Многу изгубивме...30-40 разлика...страв ми беше да гледам после првото полувреме.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе и кога губиме,губиме со “стил“,најважно Македонското сонце ќе го види цел свет,колку всушност е “големо“.Оправдана одлука на власта што финансираше толкава група на верни навивачи.:toe:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Абе и кога губиме,губиме со “стил“,најважно Македонското сонце ќе го види цел свет,колку всушност е “големо“.Оправдана одлука на власта што финансираше толкава група на верни навивачи.:toe:
Отколку некои лектори што ќе ми читаат лектири :kesa:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
toa so sonceto e navistina dobro.
ama jas mislam deka i onie sto ne se od VLADEACKATA GARNITURA znaat da navivaat!
vcera na natprevarot so hrvatska go vidov aktuelniot pratenik od dpmne,bevsiot direktor na agencijata za sport i mladi ,vo publika.
pa kako toa TOJ gospodin moze da odi na drzaven trosok vo stranstvo na utakmica,i kako ke SE OPRAVDA NEGOVOTO OTSUSTVO OD RABOTA.
odmorot mu zavrsi,znaci odmor nema,
sluzbeno patuvanje NE E ,bidejki sega sluzbata mu e vo sobranie.
nekoj nemoze da otsustvuva od rabota za mnogu pobitni raboti (bolest,ili nekoj administrativen problem,znaejki deka vo vreme na rabotnoto vreme na rabotnikot ,vo isto vreme raboti i administracijata)a OVOJ gospodin samo radi toa sto e pratenik od vladeackoto mnozinstvo moze da si dozvoli i za VAKOV KEIF NA DUSATA DA OTSUSTVUVA OD RABOTA ,A PRITOA NEMA DA MU BIDE ODBIENO NI DNEVNICA OD PLATATA.
EH MAKEDONIO DO KADE STIGNA,gi podeli lugeto na ROBOVI I VLADETELI!

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Какво бе одбивање на дневница!
Тој дури и ќе си наплати девизни дневници за тоа.:toe:
fala prijatele ,vidis mene ne mi ni tekna na taa moznost.blazesi im na tie sto glasale za nego,dodeka go cekaat da go vidat vo parlament na sobraniski kanal na mtv,od vozbuda si gi grickaat noktite ,na deka nemaat sto da jadat ,a toj pak licen ,ubav cel ispolnet so sam sebe im se smeska na sitel,koj im e kriv sto ne go pogodile kanalot,bitno e televizija!
nego gledam deka baagi gi razbiras rabotive na politickata ni scena pa ke si dozvolam da te prasam ,da ne znaes slucajno za kogo gi nosat zakonite vo sobranie ,mislam onie evropskite,za nas makedoncite (bez PRIPADNICITE NA VLASTA)ili za onie od evropska unija?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
гвујо со 55.000 илјади евра ке спонзорира навивачи на кошаркарски натпревар во полска помегу Македонија и Грчка, а министерството за култура немар пари да испрати во свет лектори по Македонски јазик кои се и те како барани ......
Македонските навивачи лом прават во Полска или така ми се чини? :raz:
Не треба да мешаме политика и спорт...:helou:

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Зошто, се препирате за смешни еднократни суми?
Поддржувам идејата ако треба државата да плати за напредок на спортот.Мене ова првенство ме натера после 4-5 години да фатам баскет да добијам желба да заиграм.и бев..на игралиште.. а што ме потикна..атмосферата фамата која се крена околу првенството..верума дека ккао мене ке има многу ..и тоа мали дечиња, па и оние што име време да почнат сериозно да размилуваат за тренирање со овој спорт.
Да не се лажеме, веројатно ке се испери некој динар, со организациајта, ама така се оди напред. Барем и народот ке види некакво задоволство, што па ако не ги дадат за ова тие пари, ке се потрошат попаметно??? ма јок, ке завршат дирекно во нечиј џеб.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Значи да ја пуштиме таму нашата репрезентација без навивачи :tapp:
мравка еднаш спомнав во кино, спортски натпревари и разни други лични задоволства се плакат од свој џеб, ако си патриот покажи се, од патриотски побуди потроши свои пари а не народна, е .. тогаш си прав патриот...........

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Macedonia wielka jak jej król Aleksander

Овие што го пишувале текстов мора да се будали! Они немаа поим дека со тие 55.000 евра ние ќе имавме невиден пораст во економијата, затрпевме за леб без тие пари!

:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom