Нека даде и 110 000 евра....не осиромашуваме за толку.....
.......само ме интересира на кој начин и каде се бираат тие што треба да одат.....
.......само ме интересира на кој начин и каде се бираат тие што треба да одат.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?
И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
И тоа ли ви смета бе да ја бодриме репрезентацијата
абе ГОЛЕМ СРАМ СТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА САМО ДА КЕЊАТЕ
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети.![]()
Заебано заебана, па најдобри и најзаебани навивачи се оние со многу плунка и малку мозок овие партискиве војници ги исполнуваат скоро сите критериуми.Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?
И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети,
Сите овде на форумов ви е јасно како и кој ке биде во групата на навивачи, никому не треба попсебно објаснување, ова има да биде партиско навивање и ТОЧКА понатамошни коментари се сувишни............
каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме
каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме