Со државни пари на кошаркарско навивање

• Креатор на темата Креатор на темата gerasim
  • Време на започнување Време на започнување
kako da ne balavime...parite se i moi..a jas ne glasav VMRO da se seta...

Абе смирете се,ќеодберат и по некој од вас “негласачите“ колку за да се разбие малерот,или за да ве плукаат ако изгубиме.:smir:

kako be da se smiram...gledas li za kakvi gluposti gi trosat parite:zid:

.Така да нема да се осиромашиме за тие 50.000 евра што Грујо ги пие виски месечно.Ај поздрав!
па штом мислите дека државата нема да осиромаши за 50.000 илјада евра не би било лошо иста сума да фрлат на моја сметка нели .......
абе репрезентацијата на шпанија што гостуваше по наша покана играчите сами си ги подмириле трошовите, дошле на свој трошок да ни удоволат на поканата ееееј, зарем толку сме богата држава мајката да си дозволиме вакви луксузи, се во државава ни цвета браво гвујо гујо
парите од таткоти ги трошиш............

ke ni treba uste eden 15 septemvri...:vozbud:

не бре 11 септември.:violent1::violent1:

Јебеш 11 или 15 септември, иако 11 појќе врши работа, ама многу невини ќе настрадаат.

Сепак, кажани се обата става, чиј е поправилен ќе се утврди и види дополнително (особено кога владата ќе издвојува дополнителни средства за да ги извади од затвор навивачите испратени со нејзини т.е народски пари).

Ги видовте новите казни и закони на Полска за неред на утакмици??

Јебеш 11 или 15 септември, иако 11 појќе врши работа, ама многу невини ќе настрадаат.

(особено кога владата ќе издвојува дополнителни средства за да ги извади од затвор навивачите испратени со нејзини т.е народски пари).

Ги видовте новите казни и закони на Полска за неред на утакмици??
па сигурно ке се селектираат навивачите, а за другото останува да се види како ке се одвиваат работите понатаму со навивачкита групи, имаше остри навивчки постови, останува да чекаме ...............:helou:

ko i sekogas...nie samo cekame...:nesvest:

а што ни преостанува друго ................:raz:

zatoa i sme ovde kaj sto sme...ne se malku 500 godini pod ....
такви какви што сме, за никаде сме, ни требаат уште 500 год за да мрднеме од место со вакви водачи во државниот апарат. :toe::toe:

така вака пак на политика си ја свртивте, дај малце да глеаме од спортски аспект, да не љубомориме , белким ке ја оправдаат довербата а и ке знаат кој се наши

така вака пак на политика си ја свртивте, дај малце да глеаме од спортски аспект, да не љубомориме , белким ке ја оправдаат довербата а и ке знаат кој се наши
од спортски аспект ке гледаме кога ке се тргнат лепливите раце на политичарите од спортот, не преовладува никаква лубомора погледајте малку по реално на ситуацијата во која се наога државава, се повеке се отвараат народни кујни за народот да може да се прехрани некако, а некој ке се прави џек па на сметка на државна каса ке организира екскурзии на партиски послушници.:nenene::nenene::nenene::nenene:

Сигурно подобро ќе поминат него на стадион со шпанците. Нема да пее Каролина :vozbud:
Хм, ваљда нема :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom