Со државни пари на кошаркарско навивање

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Нека даде и 110 000 евра....не осиромашуваме за толку.....
.......само ме интересира на кој начин и каде се бираат тие што треба да одат.....

К

кременко

Гостин
Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?

И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
многу јасно е кој ке оди , сигурно ние нема да одиме , бидејки не сме од таа страна(забранета е политиката на форумот али ова е стварно за муабет делкање)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
И тоа ли ви смета бе да ја бодриме репрезентацијата
абе ГОЛЕМ СРАМ СТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА САМО ДА КЕЊАТЕ
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети.:toe:

К

кременко

Гостин
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети.:toe:
каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме

J

Johnny Stulic

Гостин
Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?

И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
Заебано заебана, па најдобри и најзаебани навивачи се оние со многу плунка и малку мозок овие партискиве војници ги исполнуваат скоро сите критериуми.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети,
Сите овде на форумов ви е јасно како и кој ке биде во групата на навивачи, никому не треба попсебно објаснување, ова има да биде партиско навивање и ТОЧКА понатамошни коментари се сувишни............

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме
Ќе одбереме на лото и неколкумина од вас бе,колку да фалширате во химната,за да се скрши малерот.:pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
Ако се потрудиш и ти ќе одиш само вие кењате на форум и ништо повеќе ако седите тука и не се потрудите нормално дека нема да одите, да книшка не бараат за да одиш али првен размисли дека они плаќаат само пат не ти плаќаат јадење/спиење таму .. ама изгледа вие сакате и тоа да ви го платат тогаш може ќе одите.

К

кременко

Гостин
друже за што да се потрудам за да му го лижам на некој газот за тоа ли , тоа од мене нема никој да го види без разлика кој ке биди

и знам дека само превозот е платен , за јадење и спиење е најлесно да се снајдиш има во полска клупи колку сакаш , а мислам дека идиш и одма се враќаш други утакмици нема да глеаш

А

Ајсшутер

Гостин
Не е за лижење г*зот ама изгледа ти чекаш некој дома да ти понуди превоз како што гледам ..

M

Mario Gómez

Гостин
И мене ме заинтересира оваа тема.Од една страна се радувам дека ќе имаме голем број на навивачи на првенството а од друга страна картите за Полска сигурно ќе одат ко северната трибина.

Ама јас како верен навивач сметам дека треба да се прават такви проекти на владата бидејќи прескапо е на свој џеб да одиме Полска.Така да нема да се осиромашиме за тие 50.000 евра што Грујо ги пие виски месечно.Ај поздрав!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, денес на два пати ова србославчевскиот зевсо убаво се искажува...ќе да пијал апој навреме :pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::tv:

Но, убо ви рече,
на кино, на утакмица, у хотел итн со ЛИЧНИ, сопствени пари, не со државни, но...не е лошо и да им се помогне, но...КОЈ ЌЕ БИРА, А КОЈ ЌЕ ОДРЕДИ КОЈ ДА ОДИ???

Аs & them навистина.

lane62

izguben vo svemirot
Член од
25 август 2009
Мислења
145
Поени од реакции
1
mene ne me iznenaduva....VMRO i se e mozno...:vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.873
Поени од реакции
50.356
аабе оправање на државата и како резултат на тоа можност за секој индивидуално да си плати пат и карта е исто така опција....ама за тоа треба замарање. :)

не ми смета, нека оди кој “заслужил’’ битно е да има и наш народ таму.
Уосталом не балавете со тоа “ВМРОвци не ВМРОвци’’, и така поголем дел од навивачките групи што одсекогаш оделе на вакви настани се подржувачи на ВМРО.

lane62

izguben vo svemirot
Член од
25 август 2009
Мислења
145
Поени од реакции
1
kako da ne balavime...parite se i moi..a jas ne glasav VMRO da se seta...

Kajgana Shop

На врв Bottom