многу јасно е кој ке оди , сигурно ние нема да одиме , бидејки не сме од таа страна(забранета е политиката на форумот али ова е стварно за муабет делкање)Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?
И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети.И тоа ли ви смета бе да ја бодриме репрезентацијата
абе ГОЛЕМ СРАМ СТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА САМО ДА КЕЊАТЕ
каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеамеГолем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети.
Заебано заебана, па најдобри и најзаебани навивачи се оние со многу плунка и малку мозок овие партискиве војници ги исполнуваат скоро сите критериуми.Мене лично не ми сметаат 55те илјади, она што ми е сомнително е начинот на кој ќе се врши селекција на навивачите, т.е. кој ќе иде а кој ќе добие к** по чело. Некој љубезен да ми подобјасни?
И не можам да кажам дека не ми смета ако салата се наполни со партиски војници. Истото се случи и за натпреварот помеѓу ВМРО и Шпанија, “обичњаците“ не можеа да дојдат до карта. Ми мириса на нешто или?
Голем срам за Македонија ќе биде доколку “платените навивачи“ не се изберат по принципот на лотарија,односно доколку се оди со партиска распределба на билети,
Сите овде на форумов ви е јасно како и кој ке биде во групата на навивачи, никому не треба попсебно објаснување, ова има да биде партиско навивање и ТОЧКА понатамошни коментари се сувишни............
Ќе одбереме на лото и неколкумина од вас бе,колку да фалширате во химната,за да се скрши малерот.:pos2:каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме
Ако се потрудиш и ти ќе одиш само вие кењате на форум и ништо повеќе ако седите тука и не се потрудите нормално дека нема да одите, да книшка не бараат за да одиш али првен размисли дека они плаќаат само пат не ти плаќаат јадење/спиење таму .. ама изгледа вие сакате и тоа да ви го платат тогаш може ќе одите.каква лотарија се знаи уште сега кој ке оди , кој си има партиска книшка тој ке оди (и уште да му е книшката со портокалова боја супер ке биде)а ние обичните смртници ке си седиме пред тв и ке се глеаме