TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
А ако ми го пушела пред чинот, кога точно сум ја загубил невиноста?
Орален Секс .А ако ми го пушела пред чинот, кога точно сум ја загубил невиноста?
a zasto bi cekale 2-3 meseci koga veke pred toa cekale i nekolku godini?zasto?moze li tie decki samite da odberat den koga ke ja izgubat nevinosta?ili sekogas mora toa da go odlucuvaat devojkite?Глупа , глупа тема.
Кој преферира со курва ?
Некој ненадркан пубертетлија со вишок 500 денари у џеб и/или жуљ на раката ?
Секој сака со нормална девојка да има прв пат , само што има некој такви идиотчиња кој не им се чекало 2-3 месеци па ај кај курва... Глупости.
И наравно машко ко машко ќе се пофали дека бил кај курва, и реални да бидеме која е првапата помисла кога ќе чуете дека некој бил кај курва ?
„Шо бе брат немоеше ништо асално да ебнеш а?“
2-3 месеци чекање или можност за Сида/Херпес/Хепатит Ц/(додај полово пренослива болест по твоја желба) ... ?a zasto bi cekale 2-3 meseci koga veke pred toa cekale i nekolku godini?zasto?moze li tie decki samite da odberat den koga ke ja izgubat nevinosta?ili sekogas mora toa da go odlucuvaat devojkite?
i eve jas ne znam koja e prvata pomisla koga nekoj ke kaze deka bil kaj kurva(znaejki deka duri i tipcite kako Bred Pit i slicnite odat kaj kurvi(ima dosta primeri za ova),...
a siguren si?da ne bide 2-3 meseci cekanje i plus moznost za:Сида/Херпес/Хепатит Ц/(додај полово пренослива болест по твоја желба) ...2-3 месеци чекање или можност за Сида/Херпес/Хепатит Ц/(додај полово пренослива болест по твоја желба) ... ?
Ако во тек од 2-3 месеци не ти каже партнерот дека е можно да има полова болест или пак ако ти не прашаш и не се осигураш тогаш си тотален промашај. Додека пак кај курва имаш многу поголеми шанси да фатиш полово пренослива болест.a siguren si?da ne bide 2-3 meseci cekanje i plus moznost za:Сида/Херпес/Хепатит Ц/(додај полово пренослива болест по твоја желба) ...
a be gledam sekoj sto bil kaj kurva sekoj ima fateno bolest,poveke fatile od onie navodno cisti nego od kurvite(poveke sansi ima da te mavne kola na pesacki otkolku na avtopat(tamu poveke ke pazis))...:smir:
i toa sto vikas(samo sto ima i kurvi koi zadolzitelno mora da imaat potvrda od ginekolog deka se 100% zdravi(a tie se i malku skapicki)),..ama ne e toa za tebe,nisto togas brat,najdi si nekoja nevina(mozebi i si nasol) i cuvaj si ja,imaj si seks samo so nea zatoa sto drugoto se e rizik,a ti ne si spremen da rizikuvas,zatoa prijatel brkaj si samo nevini,za drugite tesko deka ke znaes dali bile so 10000 m,so pomalku ili pak uste poveke pred tebeАко во тек од 2-3 месеци не ти каже партнерот дека е можно да има полова болест или пак ако ти не прашаш и не се осигураш тогаш си тотален промашај. Додека пак кај курва имаш многу поголеми шанси да фатиш полово пренослива болест.
А тебе ако ти е пријатно да го ставаш половиот орган таму каде што го ставиле уште 10 000 други нека ти биде така. Мене ми е одвратно .
a be ok e toa,ama rabotata e deka deckite si imaat izbor,pa koj voli nek izvoli,koj kako si saka,...a i im padna monopolot na devojkite koj go imaa koga se raboti za seksot(sega imaat mladive decki i drugi opcii,pa neka mu ja mislat malku ninite devojki,i najverojatno ke se ubrza nekako periodot koj im e potreben na devojkite za da bidat podgotveni(kako oni sto vikaat))...Алекс, ја те сфаќам тебе, ама тоа што девојката не дава не е изговор човек да почне да се курва, ме сфаќаш? Тоа е прљаво во поим.
Едноставно, варај ја, као секој нормален човек.:kesa:
Uste i dvajcata da im e prv pat superiskaНајдобро е машкото да се скине со татко му, или ако сакате таткото да го скине машкото, нормално ако таткото е човек од акција.
Инцест - Забава за целото семејство а?Најдобро е машкото да се скине со татко му, или ако сакате таткото да го скине машкото, нормално ако таткото е човек од акција.
Не се кинат ама пак затоа некои се цепат, само у г'з!Машките не се кинат!
На хероин си или на ЛСД?Најдобро е машкото да се скине со татко му, или ако сакате таткото да го скине машкото, нормално ако таткото е човек од акција.
2-3 месеци чекање или можност за Сида/Херпес/Хепатит Ц/(додај полово пренослива болест по твоја желба) ... ?
Точно е ова...не е мал бројот на овдешни машки кои прв пат имале секс во бугарија...3 ако си приметил насекаде околу македонија ( на прво место БуЛгарија на цел све позната ) мн е полесно кога си во врска да имаш сеX со женска него тука у мкд (што и е точно пошо у секој муабет мушки тоа се зборело не пробувај да го негираш)