К
кременко
Гостин
мислам дека најарно е 24 плати да му се исплатат на професорите и на тие таквите како нив и да си седнат дома , па нека осетат и они нешто од оваа криза што ја имаме веке едно 20години(бар ја толку ја имам):pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели им ги качија плативе за 20 или 30%, што кур бараат сега. Цело лето нигде ги немаше :tv:
neka strajkuvaat ne moze za ednite pojke za drugite pomalce baska i decurlanava ke gubat casoi...
Ова во традиција му премина на даскаливе уште малце ќе почнат маици и привезоци да штампаат со јубилеј 5 годишен штрајк секој септември од 01-10.
Море златна Тачерка...оригиналот Англиски, не оваа СДСМ-овскава...и нејзиното генијално решение....за овие биљмези...
Ај мајмуни ги напраија децава, ај повеќе одмараат од што работат уште и забегуваат...
....едно време која мајка изгубила дете го наоѓаше како студира по тоа педагогиите...сега тие изгубени случаи креираат и произврдуваат образовние, па уште и пари за тоа фушерацијата бараат...![]()
Аман.. едвај чекав да почне учебната година а сега можен штрајк најавуват![]()