Можен штрајк на почетокот на учебната година

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека најарно е 24 плати да му се исплатат на професорите и на тие таквите како нив и да си седнат дома , па нека осетат и они нешто од оваа криза што ја имаме веке едно 20години(бар ја толку ја имам):pos2:

Па нели им ги качија плативе за 20 или 30%, што кур бараат сега. Цело лето нигде ги немаше :tv:

Па нели им ги качија плативе за 20 или 30%, што кур бараат сега. Цело лето нигде ги немаше :tv:

Седи бе,тоа беше само инфлаторно порамнување,не станува збор за некакво покачување.Минимум 500 евра плата за секој вработен во образованието,време е да завршиме со агонијата на оваа држава!

neka strajkuvaat ne moze za ednite pojke za drugite pomalce baska i decurlanava ke gubat casoi...

neka strajkuvaat ne moze za ednite pojke za drugite pomalce baska i decurlanava ke gubat casoi...

Така е:

Смрт фашизму-слобода комунизму!Еднакви плати за сите,посебно за патни трошоци и исхрана на администрацијата,кој изнесуваат колку бруто платите на некои навистина вработени.:pos2:

Ова во традиција му премина на даскаливе уште малце ќе почнат маици и привезоци да штампаат со јубилеј 5 годишен штрајк секој септември од 01-10.

Ова во традиција му премина на даскаливе уште малце ќе почнат маици и привезоци да штампаат со јубилеј 5 годишен штрајк секој септември од 01-10.

(СО МОЖНО ПРОЛОНГИРАЊЕ) во заграда.:pos2:

ама ако им накачат платите само ако ме остаи некој на полагање...има сите пари на гуми да си ги потроши...мамата

Море златна Тачерка...оригиналот Англиски, не оваа СДСМ-овскава... :)и нејзиното генијално решение....за овие биљмези...
Ај мајмуни ги напраија децава, ај повеќе одмараат од што работат уште и забегуваат...
....едно време која мајка изгубила дете го наоѓаше како студира по тоа педагогиите...сега тие изгубени случаи креираат и произврдуваат образовние, па уште и пари за тоа фушерацијата бараат...:)

Арно си завршив јас училиште посовреме, ќе ме оставеа необразован :).

Море златна Тачерка...оригиналот Англиски, не оваа СДСМ-овскава... :)и нејзиното генијално решение....за овие биљмези...
Ај мајмуни ги напраија децава, ај повеќе одмараат од што работат уште и забегуваат...
....едно време која мајка изгубила дете го наоѓаше како студира по тоа педагогиите...сега тие изгубени случаи креираат и произврдуваат образовние, па уште и пари за тоа фушерацијата бараат...:)

ВПШ-виша педагошка школа подоцна прекрстена во академија или во превод....Ваша Последна Шанса...:pos2:

Аман.. едвај чекав да почне учебната година а сега можен штрајк најавуват:(

Цитат " Денес имав само 3 часа, во 10 часот си бев дома"

од еден форум :tv:

Аман.. едвај чекав да почне учебната година а сега можен штрајк најавуват:(

:tv: Уффф види ти научник

Па како што изгледа,децата подобро дома се едуцираат,даскалите ни се потребни само подобро да го олеснат буџетот.:toe:

ке се оди на сколија не берете гајле ке почекат даскалите барем ко ке почниме со тестојте:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom