Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Малку ги потсредив цитатите. Нема потреба во секој пост да стојат сликите, и онака се големи.

ш
Ferrari F430 со велешки таблици, сликано во Еуроимпекс
slika279.jpg

slika277.jpg

Ај те молам кажи ми кога го имаш сликано ова и дали често го гледаш феррариво...

ш

Ај те молам кажи ми кога го имаш сликано ова и дали често го гледаш феррариво...

Од пред 10дена стои таму, директорот на Пежо сака да му го купи на велешанецот. :)

Незнам дали ќе / или веќе му го купил...али знам дека го повозев и внатре ушите ми се дупнаа. :)))

Сликано е во еуроимпекс - (пежо салонот), не се секирај ќе го вози некој скопјанец така да ако си од скопје ќе го гледаш често :D

Од пред 10дена стои таму, директорот на Пежо сака да му го купи на велешанецот. :)

Не мислам дека си грешка, не планира да го купи директорот, некој друг сака да го купи таму само стои.

супер е феррариво али веке имам видено 6-7 и не ми прави мерак...ова е во мода сега:vozbud:

Да да го продаде леов ова има порачано Ferarri 599GTB Fiorano некаде април треба да стаса мислам.

Колку му бараат на тоа Ферари кај Еуроимпекс?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom