Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес е денот...ајде сите заедно да се сплотиме,не ме интересира дали Јонуз е Албанец,дали некој навива за Вардар или Македонија ЃП,денес само победа и сите заедно да прославиме на плоштад во 18 00 часот,нека ечи од секое место,од илјадници грла Македонија,Македонија...можеме,знаеме и умееме...дајте и ние да се радуваме на тоа фамозно второ место :oeoeoe:

Дојде и 5ти септември :)
Со среќа на фудбалерите, да се надеваме на позитивен успех :oeoeoe:

Дојде судниот ден. :)

Ќе ни биде потребна огромна среќа и фер судење, но мислам дека ќе успееме.

Редно време е, оваа генерација на фудбалери игра многу години заедно, сега имаат огромна можност за бараж. Нетреба сега да ја упропастат шансата што им се пружа.

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА !!! :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ќе ги тепаме Шкотиве после толку повреден играчи и речиси никакви шанси за понатаму ќе паднат на домашен терен, резултат 3-0 за нас :oeoeoe:

Ќе видиме каков ќе биде денов, историски или уште еден од оние на кои сме навикнати, тажен...
За денеска имам чувство како никогаш што сум немал, мислам дека минимално но ќе успееме да ги тепаме шкотиве. Очекувам Пандев да се распука денеска и да покаже кој е.

МАКЕДОНИИЈАААА ОООООООО, МАКЕДОНИЈААА ЕЕЕЕЕЕ, МАКЕДОНИЈААААА ОООО, МАКЕДОНИЈААА ЛЕААЛЕЕЕЕЕЕЕ...
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ќе видиме каков ќе биде денов, историски или уште еден од оние на кои сме навикнати, тажен...
За денеска имам чувство како никогаш што сум немал, мислам дека минимално но ќе успееме да ги тепаме шкотиве. Очекувам Пандев да се распука денеска и да покаже кој е.

МАКЕДОНИИЈАААА ОООООООО, МАКЕДОНИЈААА ЕЕЕЕЕЕ, МАКЕДОНИЈААААА ОООО, МАКЕДОНИЈААА ЛЕААЛЕЕЕЕЕЕЕ...
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Полека по полека, сите го менуваат мислењето за Горанчо,м:)?Убаво е тоа ајде!!!!И јас имам некакво чудно чуство , осеќам дека ќе победиме!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
п.с Еве Гоки има интервју , на Антена 5.:vozbud:

Полека по полека, сите го менуваат мислењето за Горанчо,м:)?Убаво е тоа ајде!!!!И јас имам некакво чудно чуство , осеќам дека ќе победиме!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па никогаш не сум рекол дека Горан е слаб, далеку од тоа...Не ми се допаѓаат партиите што ги пружа за МАКЕДОНИЈА, ама сега не е време за такви работи, идеме напред и само на победа против Шкотска. Пред утакмица се се забрава, и се гледа само МАКЕДОНИЈА!

Па никогаш не сум рекол дека Горан е слаб, далеку од тоа...Не ми се допаѓаат партиите што ги пружа за МАКЕДОНИЈА, ама сега не е време за такви работи, идеме напред и само на победа против Шкотска. Пред утакмица се се забрава, и се гледа само МАКЕДОНИЈА!
Тоа бе царе :vozbud:Денес победа против Шкотска , во понеделник против Грција,м?Ќе славиме,а?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Да не знае некој со каков состав ќе излезат шкотите? и дали новески ќе игра? одиме на победа.....:vozbud:

Па нормално, ретко на нас македонците ни се укажуваат вакви шанси и треба максимално да ги користиме, а мислам дека дојде време и за тоа.

п.с Новески е фит и ќе игра од прва минута денеска...

ајде усте 3 саати почнуваме и мој тип е 0-2 за македонија,и како ги правите овие со се македонија со знамето со го веат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom