Забрана за патување на навивачите

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
а да замааме ние по ФФМ И ХАРИ ПЕДЕРОТ...организирани протести...мирни немирни какви такви..не само за тоа...туку и за поддршка за комитите ! ! !

АБЕ ШО НЕ СЕ ОРГАНИЗИРААТ СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ ДА ГО СОБОРАТ ХАРИ
ПРЕКУ КУР ВЕКЕ И ФФМ И ХАРИ ЗА ПОДОБАР ФУДБАЛ И СПОРТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!ХАРИ МОРА ДА ПАДНЕ и МАФИЈАТА ОКОЛУ НЕГО!!!

Еве пример за у србија како можа тиа да ги сопра делијеве и гробариве колку толку да нема тепачке или сл а овде неможе што се вика 200-250 гостински навивачи да се примат па ти јебем државата

а навивачите па што одат на гостувања у пм , и тие што одеа сеа ги заебаа , али ако сеа некој невин ке трпи

СРАМОТА!!! ДО КОГА ЌЕ ГО ГНАСИТЕ ФУДБАЛОТ ВО МАКЕДОНИЈА,ХАРИ И КОМПАНИЈА? ИДИТЕ БЕ ВИШЕ!!!!!!!!
obffrtQ12p.jpg

а ке можи да ми кажи некој кој е крив за оваа ситуација ?! ја :toe: или се праам на тошо, мислите дека хари е крив за овоа или навивачите , оти глеам само хари го пцуете

ФФМ МАФИЈА , ова е најголемата глупост , па после сакаме да има посета на нашите стадиони , едно што клубовите ни се глупост , второ ако не се навивачите на стадионот ке нема жив човек освен редарите и новинарските ПИ**И.

Само кога имат потреба ние сме најдобрите , а кога ке ги обвинуваме и напагаме за некој наместен натпревар , ние сме наркомани , пијаници дроги ....

Ах Хари курвин сине. Незнам на шо да се смеам. Прво ги укинува телевизиските преноси од јаките лиги со цел да привлечи гледачи на македонските трибини, а сеа забранува гостувања на навивачите.

Тибам мафиозот. Дај нека те мавне еден срцев удар па да спасиме глава од тебе. МАФИОЗ !

По глупава работа никад во живот немам видено.(а уште кога ги забранија термините за странски лиги)

I vaka ke go razviva fudbalot?:vozbud::vozbud:
Daj barem da gleame stranski fudbal za vreme na makedonskiot fudbal.

Многу смешно звучи оваа забрана. Некој од надвор ќе си помисли којзнае каков фудбал имаме и какви дерби натпревари. А уствари се работи за 2-3 групи од по 100тина луѓе. Тоа е најголемата смешка. Да не можеш да се справиш со мала толпа тинејџери.
И јас сум против оваа забрана. Многу е поинтересно на трибина кога има навивање - какво такво. Кај нас проблемот е тоа што секоја мала закачка се гледа на национална основа. Проблемот се гостувањата на Вардар во Тетово и Чаир. Сигурно тоа е главна причина за забраната.

па сеа криво ви е на вас оти неможите ни 100 души да си соберите и одма контра одиш , ја поставив прашање ти не ми одговори а и не очекувам од тебе одговор, глеам не знаиш да се понашаш како што треба ,а може и баба ти е крива, у секој случај поздрави ја

иначе се знае кој е крив , за тоа ги нема никаде сеа да зуцнат и организираат протести оти ја посраа работата, тоа во нерези шо се деси беше добро сценарио само да падни хари од власт, се собрале некој дечки кој нема К од комити и ми изиграваат мижи асан да ти баам

Забраната е само за фудбал или и за кошарка,ракомет????

па тоа е од ффм ,значи само за фудбал е забрана 6 месечна :tapp:
U milion denari deka sea poveke ke ima incidenti... Sea kezual ekipite ke prorabotat, a i od ultras ke ima prefrlanje kon kezual, ke ima poveke moznost za incident... jas znam decki od kavadarci/bitola/skopje sto se spremni toa da go pravat, a tetovcani se veke dokazani i uste nekoi drugi... Polesno e da se spravis so 50 obelezani luge, otkolku so 20 rodeni huligani ( kakvi sto ke bidat tie sto ke imaat srce da se spreckaat so 100 policai i uste mnogu domasni navivaci ) ... Inaku na hari da mu ja ebam zenata, a gordana jankulovska e kurva....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom