Каде да си купам ранец?

• Креатор на темата Креатор на темата nnnnnnn
  • Време на започнување Време на започнување
Tиеам детето.

Излези еден круг, низ трговски нагоре надолу ќе си одбереш. Ем шетња ем ранец ем по вкус и избор.

Денес шетав по ГТЦ и одеднаш влегов во продавница со опрема за која тек после некое време видов дека била Саломон, значи без да барам најдов. =]]
И видов неколку типови на ранци, ама баш 25-ката (ваљда Wanderer беше) најмногу ми фати око (само на тој ранец му го приметив името), па ако не најдам нешто подобро од ова дефинитивно ќе биде мој избор. Можеби меѓу другите ранци била и 28-мицата, ама ниеден друг не ме бендиса од прв поглед. :wink:
Како се движат цените у Саломон на ранците? Јас бев пред недела дена во Дроп-Ин гледав на попуст нешто имаше 1500 ранец ама онаков обичен од оние без прегради.

Како се движат цените у Саломон на ранците? Јас бев пред недела дена во Дроп-Ин гледав на попуст нешто имаше 1500 ранец ама онаков обичен од оние без прегради.

Па, околу 2.000-3.000 се цените, а да бидам искрен очекував да бидат и поголеми, не дека овие цени се мали, ама за квалитетот мислам се исплати. :)

Па, околу 2.000-3.000 се цените, а да бидам искрен очекував да бидат и поголеми, не дека овие цени се мали, ама за квалитетот мислам се исплати. :)
А во Саломон попустите на ранците беа пред школска година или септември кога ќе почне школската? Да видам кога ми се фаќа поевтино. :)

А во Саломон попустите на ранците беа пред школска година или септември кога ќе почне школската? Да видам кога ми се фаќа поевтино. :)

Вака низ бледи слики од минатите години ми идат сеќавања дека имаше попусти кога ќе почне годината, а сега засега мислам дека нема никаков попуст. :)

Во Мега Спорт има убави и не многу скапи ранци. Јас од таму земав. :)

Саломон,али треба поише пара да фрлиш...

Вреди, со оглед на тоа дека ќе ти држи повеќе време, а вака истите пари ќе ги фрлиш купувајќи нов неквалитетен ранец секој трет месец:toe:

Друже можеш да видиш(као што викаат и другите членови) во Саломон,Адидас,Рамстор,Супер Тинекс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom