Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се движат цените у Саломон на ранците? Јас бев пред недела дена во Дроп-Ин гледав на попуст нешто имаше 1500 ранец ама онаков обичен од оние без прегради.Денес шетав по ГТЦ и одеднаш влегов во продавница со опрема за која тек после некое време видов дека била Саломон, значи без да барам најдов. =]]
И видов неколку типови на ранци, ама баш 25-ката (ваљда Wanderer беше) најмногу ми фати око (само на тој ранец му го приметив името), па ако не најдам нешто подобро од ова дефинитивно ќе биде мој избор. Можеби меѓу другите ранци била и 28-мицата, ама ниеден друг не ме бендиса од прв поглед. :wink:
Како се движат цените у Саломон на ранците? Јас бев пред недела дена во Дроп-Ин гледав на попуст нешто имаше 1500 ранец ама онаков обичен од оние без прегради.
А во Саломон попустите на ранците беа пред школска година или септември кога ќе почне школската? Да видам кога ми се фаќа поевтино.Па, околу 2.000-3.000 се цените, а да бидам искрен очекував да бидат и поголеми, не дека овие цени се мали, ама за квалитетот мислам се исплати.![]()
А во Саломон попустите на ранците беа пред школска година или септември кога ќе почне школската? Да видам кога ми се фаќа поевтино.![]()
Саломон,али треба поише пара да фрлиш...
si kupiv jas od madness, element, 3000 denara :smir:vidov eden u madness 2500 ali ke razgleam use malce...