Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Братче, не знам другите што мислат за тебе, ама ти секоја ноќ ми го спасуваш животот во сон! Секоја ноќ истиот сон го сонувам, решение?
Сексуално те привлекува и самото тоа што те спасува он ке ти биде лидерот на твојата сексуална трансформација.
И пази, ако животот му го спасува со меч, или некое друго орудие, сигурно се тие играчките, and im not talkin`bout them cars and legos :icon_lol:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да разјасниме со сонот... Значи одам ја во некоја шума или што и да е, уште не сфатив ама не е битно и ме каснува змија за ку*от. :( ZeroStyle ми го спасува животот така што ќе го исцица отровот. :toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да разјасниме со сонот... Значи одам ја во некоја шума или што и да е, уште не сфатив ама не е битно и ме каснува змија за ку*от. :( ZeroStyle ми го спасува животот така што ќе го исцица отровот. :toe:
Епа шумата се девојките а змијата е тоа што ку*от ти останува само змија и не влага во ниедно дрво. Доаѓа Зиро и со тоа што ти го цица отровот он те чисти од привлечноста кон жените и те трансформира во хомосексуалец.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа шумата се девојките а змијата е тоа што ку*от ти останува само змија и не влага во ниедно дрво. Доаѓа Зиро и со тоа што ти го цица отровот он те чисти од привлечноста кон жените и те трансформира во хомосексуалец.
Е значи така... А зашто кога треба да го опнам се будам? :S

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Z

ZeroStyle

Гостин
Братче, не знам другите што мислат за тебе, ама ти секоја ноќ ми го спасуваш животот во сон! Секоја ноќ истиот сон го сонувам, решение?
Hehe brat4e pretodredeni sme eden za druk :back:
cmoki4

Aj drukpat ke objasnam za sonovite sega nemam vreme treba da rastovaram magla :salut:

Г

Господ

Гостин
Имам голем проблем.Сите мислат дека имам синдром на вообразеност,ама всушност тие не можат да ја сфатат мојата трансцендентност.Како да го вразумам светот дека јас сум битие од многу повисок ранг од нив?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
Имам голем проблем.Сите мислат дека имам синдром на вообразеност,ама всушност тие не можат да ја сфатат мојата трансцендентност.Како да го вразумам светот дека јас сум битие од многу повисок ранг од нив?
Светот, ние - од понизок ранк сме уствари една роботизирано општество, па одтаму без одалечување после точка и запирка, неможеме правилно да ги процесираме зборовите и мислите hence несфаќањето, невразумувањето и because fuck you thats why. :icon_TROLLLED:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Дружи се со момци кои се почитувачи на делото на Кант и ќе немаш проблем.

Г

Господ

Гостин
Дружи се со момци кои се почитувачи на делото на Кант и ќе немаш проблем.
Ги викнав да одиме на пијачка ми рекоа Sorry,I Kant.Ме избегнуваат затоа што сум бил вообразенко.Cunts :(

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Unwanted self importance. It's a real disease.

Г

Господ

Гостин
Светот, ние - од понизок ранк сме уствари една роботизирано општество, па одтаму без одалечување после точка и запирка, неможеме правилно да ги процесираме зборовите и мислите hence несфаќањето, невразумувањето и because fuck you thats why. :icon_TROLLLED:

Викаш да се спуштам на ниво на кое ќе можете да ја препознаете мојата спиритуална моќ?
Ќе се обидам :)

--- надополнето ---

Unwanted self importance. It's a real disease.
Нема ништо лошо во тоа да си предодреден за големи дела.Се разбира сега моето битие е во хибернација и не можам сеуште да го откријам мојот целосен потенцијал,но како и Иљо Муромец и јас ќе станам по 40 години сон и ќе станам јунак.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.257
Епа престани да бидиш досаден и напорен на секоја тема, па ние ќе велиме "фала Господе....", а пошо ти си Господ од форум, и ние задоволни од твоето неприсуство, и ти задоволен од тоа што ние ти се клањаме тебе - и така сите задоволни...

Г

Господ

Гостин
Ви благодарам на сите.
Понатаму ќе се фокусирам на подобра контрола на мојата моќ :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Сите ми викаат дека сум манијак и дека треба да идам да се лечам. Дали е тоа вистина и зошто? :( ве молам помогнете, ова се случува повеќе од 2ипол месеци наназад.

Kajgana Shop

На врв Bottom