Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување
Z

ZeroStyle

Гостин
na Farmville na facebook samo crni ovci sakam da imam.help :((
Ретардиран си. Ќе ти помогне исклучиво самоубиство со Desert Eagle 0.5:helou:

No sex or :drk: for 2 weeks? Is smth wrong with me?
Симптоми на ретардиран хермафродит. Се е во ред со тебе.

неможам да престанам да зјапам во цицкине на професоркана по Македонски...шо ми е?
Комплекс на пониска вредност. Стави си чорапи под прслукот(ако воопшто го носиш на тие мали цициња).

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Комплекс на пониска вредност. Стави си чорапи под прслукот(ако воопшто го носиш на тие мали цициња).
како што кажав не набивам комплекс на неа...и немам потреба од чорапи во прслукот

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ретардиран психопат без социјален живот. Чаре е да ебнеш нешто макар и женско.
а ти да не си психопат ова психолог, оти гледам на сите чариња им даваш. а за тебе чаре???:nesum:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Абе..имам уште еден проблем...кога ми е досадно..си ја траскам глата од плочки..и убаво ми иди..интересно ми е некако..забавно е..ама па после цела глава ми е рапава..чаре?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
а ти да не си психопат ова психолог, оти гледам на сите чариња им даваш. а за тебе чаре???:nesum:
вирус тероретард под хитно земај антибиотик(ти препорачувам свинска свежа мочка-секогаш помага):vozbud:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Абе..имам уште еден проблем...кога ми е досадно..си ја траскам глата од плочки..и убаво ми иди..интересно ми е некако..забавно е..ама па после цела глава ми е рапава..чаре?
Дефинитивно треска..

Следниот пат кога ќе ти здосади истрескај ја комшиката од плочки и пак ќе те боли глава, само прашањето е која глава.. :smir:

Z

ZeroStyle

Гостин
Абе не барам јас помош, луѓе бараат па поставувам дијагноза.
Али ете кој си ја има мувата на капата...:(

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе не барам јас помош, луѓе бараат па поставувам дијагноза.
Али ете кој си ја има мувата на капата...:(
Братче, не знам другите што мислат за тебе, ама ти секоја ноќ ми го спасуваш животот во сон! Секоја ноќ истиот сон го сонувам, решение?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Братче, не знам другите што мислат за тебе, ама ти секоја ноќ ми го спасуваш животот во сон! Секоја ноќ истиот сон го сонувам, решение?
не спиј решен проблем:smir::salut:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сексуално те привлекува и самото тоа што те спасува он ке ти биде лидерот на твојата сексуална трансформација.

Kajgana Shop

На врв Bottom