Дегенерик
без лекарско
- Член од
- 29 јуни 2009
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 18
Личиш на маж
ах да бев маж имаше да ја натртам мајка ти:helou:
Личиш на маж
Инсталирај Фифа на компјутер земи го Роналдо сврти се накај компјутерот и прдни му и ти него. Траумите веднаш, автоматски транспортерски ќе се префрлат кај негоИмам уште еден проблем :S Сонував како одам по долга патека и одев одев одев одев одев одев одев одев одев (ама многу одев) и така одев одев одев одев и наеднаш ми се појави Кристијано Роналдо и ми прдна :S И во тој момент кога прдна јас се разбудив. Од тогаш имам трауми од него. Некој помош :хаха:
Е ок де и мене баба ме вика ќерко па не се жалам јас:nesum:Татко ми ме вика „сине“.
Дали сум нормална?
БАБА ТИ ТИ Е МАЈКА? Оомг.Е ок де и мене баба ме вика ќерко па не се жалам јас:nesum:
Сепак тоа е сериозен проблем. Прво оди до вц и провери дали си женско. Ако си, тогаш највероватно татко ти повеќе сакал да има машко дете,отколку женско. Најдобро би било да правиш муабет со него и да видиш што точно се случува. Ако ти смета тоа, отворено ќе му го кажиш и сигурно ќе пронајдете заедничко решение..Татко ми ме вика „сине“.
Дали сум нормална?
Абе не е дека сакам да ме нарекуваат така, ама ги сфаќам луѓето си стареат па незнаат шо зборуваат.БАБА ТИ ТИ Е МАЈКА? Оомг.
Па добро, ако ти потсвесно сакаш да бидеш женско, и да ти биде мило кога баба ти те нарекува со имиња на женски роднински врски , тоа е вред за тебе, но мене ми е чудно, затоа што не се осеќам мажествено, ако ме сфаќаш..
Фала ти на советот, одма ќе се фатам за работа. :back:Сепак тоа е сериозен проблем. Прво оди до вц и провери дали си женско. Ако си, тогаш највероватно татко ти повеќе сакал да има машко дете,отколку женско. Најдобро би било да правиш муабет со него и да видиш што точно се случува. Ако ти смета тоа, отворено ќе му го кажиш и сигурно ќе пронајдете заедничко решение..
Не верувам се да тргне во спротивен правец
Good luck:back:
Ти, трк у МЕНСА, провери се.Абе не е дека сакам да ме нарекуваат така, ама ги сфаќам луѓето си стареат па незнаат шо зборуваат.
А во врска со тоа мажественоста, оди у теретана набилдај мускули мислам ако сакаш да се чувствуваш мажествено.
Ова е дискриминација. Женскиот совет го прифати, а мене ми рече да одам у МЕНСА . Уа за тебеФала ти на советот, одма ќе се фатам за работа. :back:
Ти, трк у МЕНСА, провери се.
Ова е дискриминација. Женскиот совет го прифати, а мене ми рече да одам у МЕНСА . Уа за тебе
Feeling discriminated?Ова е дискриминација. Женскиот совет го прифати, а мене ми рече да одам у МЕНСА . Уа за тебе
Ево јас идам, слушам летово лудница било Бардовци:pos2:безплатен превоз има секој ден до Бардовци :helou: кој иди со мене?
Рачунај ме мене, Викаат и за Нова Година било лудницабезплатен превоз има секој ден до Бардовци :helou: кој иди со мене?
Yes i needFeeling discriminated?
Need help?